Hengelsportblad Voor en Door de Visser gestopt

Persbericht Ad Rem publications NV

Op de redactie van Total Fishing kwam het volgende persbericht binnen:

Averbode, 21 november 2005
Voor en Door De Visser houdt vanaf januari 2006 op te bestaan in zijn huidige vorm. 2 jaar na de overname van Voor en Door De Visser door Ad Rem Publications NV moet de uitgeverij vaststellen dat het blad niet self-supporting is en dat de mogelijkheden om het te rentabiliseren in zijn huidige vorm verwaarloosbaar zijn. Dit komt onder meer door de sterke concurrentie op de visbladen- en dus advertentiemarkt, de krimpende advertentiebudgetten, eenaanzienlijk aantal dubieuze debiteuren, enz.

Om de lezers toch een alternatief te bieden werd beslist om De Visser vanaf de editie januari 2006 onder te brengen in het magazine “Beet” van VipMedia. Zij nemen vanaf dan alle verplichtingen tegenover de abonnees over. Een aantal van de redacteurs zullen aan het nieuwe concept verder meewerken.

De uitgeverij betreurt het verdwijnen van Voor en Door De Visser, en dankt zijn medewerkers, die met hart en ziel aan het blad hebben gewerkt, alsook zijn trouwe lezers.

Voor alle verdere informatie kan u terecht bij Dirk Bosselaers, Uitgever (E-mail: dirk.bosselaers@adrempublications.be).

                       


“Helaas een van de laatste covers van Voor en Door de Visser”