Grauvell, dynamische groothandel !

Grauvell, Dynamische en Jonge Groothandel !


Sinds vorig jaar heeft Jack Valkenburg de vertegenwoordiging van Grauvell in Nederland op zich genomen. Een jonge, snel groeiende hengelsportgroothandel welke is gevestigd in het Brabantse Roosendaal. Grauvell is een  bedrijf met vestigingen in maar liefst 16 Europese landen.



De uitgebreide ranche hengels, varieert van lichte spinstokken tot zware big-game hengels. Naast kleding is er ook een uitgebreide serie reels en molens in het assortiment opgenomen.Ook het kunstaas assortiment mag er zijn. Naast de vele soorten spinners en plastic kunstaas telt de nieuwe uitgebreide catalogus maar liefst 16 pagina’s pluggen.

Opvallend zijn de vele soorten oppervlakte pluggen waaronder de Abuki.Een goed gestroomlijnde plug in vele kleuren(13,5 cm gewicht 30 gr.) die zeker hoog zal gaan scoren tijdens de zeebaarsvisserij het komend seizoen. Naast het zeevisteam dat sinds kort vist met de nieuwe 4,50 cm lange Supercompetition hengels heeft het Grauvell team ook een gerenomeerd zoetwaterteam,dat in 2008 het wereldkampioenschap in Frankrijk wist te veroveren.



Werp en Testdag    
    
Op 31 januari as zal Grauvell i.s.m. Hengelsport Meyvogel een werp en testdag organiseren.
Dit vind plaats op het strand bij Katwijk tegenover Hotel Noordzee van 10.00-14.00 uur.
Het gehele zoutteam van Grauvell zal hierbij aanwezig zijn. Dit is voor u een uitgelezen kans om de hengels en molens van Grauvell te testen.
 
Ook werden de mannen in 2006 en 2007 nog Nederlands kampioen. Grauvell is dus,zoals blijkt een merk met de nodige ervaring. Voor meer info kun je terecht op de uitgebreide site
www.grauvell.eu


ANDEREN LAZEN OOK