“Hengelsport Bever Exclusive”

"Hengelsport Bever Exclusive"

Bever Hengelsport bestaat al weer vele jaren en richtte zich op laten we met respect zeggen, het bulk aanbod. Na dit een aantal jaren gedaan te hebben ging de gedachte van eigenaar Edy Bever steeds meer uit naar Exclusiviteit.

De markt raakt overspoelt met de middelmaat en dat strookt niet met zijn gedachte. Uit deze gedachte kwam het plan naar boven om zijn zaak om te toveren tot een waar hengelsportparadijs met louter exclusieve kwaliteitsartikelen. Alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de witvisserij of het Big Game vissen, iedere sportvisser verdient het beste materiaal. En juist dit soort producten liggen niet overal in de winkelschappen en als je ze al tegen komt, dan meestal in beperkte mate. In zijn nieuwe winkel ligt dit toch wel even anders.

Het aanbod van kwaliteitsproducten is ongeëvenaard in Europa en zal vele van ons richting Belgie doen gaan. Merken als JRC, Corda, NASH, Solar, Sebel, Fin-Nor, Daiwa, Xzoga, Van Staal, Williamson, Deul, Tenryu en nog vele anderen liggen hier te kust en te keur en BEVER Hengelsport houdt zich bij haar scherpe prijzen.

Op 24, 25 en 26 is de opening van het paradepaardje onder de hengelsportzaken in het Belgische Willebroek onder Antwerpen. Ben jij nu een sportvisser die alleen voor beste van het beste gaat, dan mag je dit niet missen.

Van harte welkom bij Hengelsport Bever Exclusive Veert 1 Willebroek. www.hengelsport-bever.be
 


Slechte kwaliteit is niet te tolereren.


Top matriaal voor de juiste visserij.


Onderscheiden in de hengelsport branche is de toekomst!


Een dergelijke vis verspelen door slecht materiaal is bij ondenkbaar.


"Enjoy your passion" het juiste gevoel bij Hengelsport Bever exclusive.


Goede kwaliteit kan took tegen een goede prijs bij Bever exclusive.


Uitgeput maar gevangen met het juiste materiaal.

Van harte welkom bij Hengelsport Bever Exclusive Veert 1 Willebroek. www.hengelsport-bever.be

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -