Geslaagde eerste dag Predator Tour 2015

Geslaagde eerste dag Predator Tour 2015 

Door de redactie   

De organisatie kijkt terug op een warme, gezellige maar bovenal een zeer geslaagde dag. De eerste meldingen van metersnoeken kwamen eigenlijk vlak na de start.

De start was dit jaar anders dan voorgaande jaren. Omdat het deelnemersveld bestaat uit 50 teams is er voor de vliegende start gekozen.


Rust voor de start.

Achter de roofvisweb boot werd aangevaren die bestuurd werd door Jeroen Wolst. Na de deelnemers op gang te hebben gebracht klonk de toeter waardoor er gestart kon worden.


Controle door de organisatie.


Dit al bijna een uur eerder doordat de deelnemers vroeg aankwamen en zeer behulpzaam waren bij de controle en ook de zaken bijzonder goed voor elkaar hadden.


Briefing voor de deelenemers.


Tijdens de wedstrijd nemen deelnemers de regels zeer serieus en er zijn dan ook geen enkele kaarten of diskwalificaties geweest.


Diverse metersnoeken.

Evert Oostdam was vanuit het het crisiscentrum de spin het web en op het water werd er genoten van het weer en de vissen.


Flinke snoekbaarzen.


Helaas moest het Duitse team Fisch&Fang met een kapotte schroef en aandrijfstang voortijdig van het water. We hopen ze morgen weer te verwelkomen aan de start.


Er is goed gevangen.


De sfeer is goed, de spanning is te zien op de gezichten maar er is respect voor elkaar en ons als organisatie en dat doet ons goed.


Ook mooie baarzen.

Op naar dag twee waar uiteindelijk de kaarten zullen worden geschud voor de finale dag!!


Nog steeds een van de mooiste vissen die hier rondzwemmen.

Mis het niet, volg ons op Facebook en like de pagina!
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -