Georganiseerde visreis naar Noorwegen!

Uniek!

www.fishingtrips.nl presenteert:

Visreis naar het Noorse Hitra, het eiland tussen de vis….

Fishingtrips.nl  organiseert van 12-22 juni 2007 een visreis naar het Noorse visparadijs Hitra. Vanuit enkele opstapplaatsen in Noord Nederland (Drachten en Hoogezand) gaat de reis per luxe touringbus naar Kiel in Duitsland.

Hier gaan we aan boord van één van de modernste cruise ferries die ColorLine te bieden heeft. Na een relaxte overtocht rijden we de volgende ochtend verder vanuit Oslo naar Hitra. Het dorpje Kvenvaer is hier de uitvalsbasis voor dagelijkse vistochten.

De professionals van Hitra en enkele zeer ervaren Noorwegen gangers c.q. zeevissers staan u met raad en daad bij. Een ideale mogelijkheid om samen met gelijkgestemden het vissen in Noorwegen te ontdekken.
 
Dus ook voor bijvoorbeeld alleenreizenden of duo’s die anders niet aan dergelijke trips toekomen of opkijken tegen de reisafstand een ideale mogelijkheid!

En wat te denken van “starters of firsttimers” die niet weten hoe, wat en waar te beginnen in Noorwegen. Ook voor hen een uitgelezen kans om kennis te maken met het zeevissen in Noorwegen.

Inbegrepen zijn de busreis, ferrybootovertochten, appartementen en de dagelijkse fullguiding vistochten. Kosten voor deze, wel erg complete trip € 1.170,00  Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Meer info: www.fishingtrips.nl >> Groepsreis juni 2007

NB: In de webshop van TotalFishing vindt u de nieuwste DVD van www.fisharoundtheworld.com  Deze is in het geheel opgenomen op Hitra en geeft een erg goed algemeen beeld van te gebruiken materiaal, vissoorten en diverse andere zaken, die u kunt tegenkomen tijdens een visreis naar Noorwegen


 


ANDEREN LAZEN OOK