image description

Doodaas vissen op snoek: De basis

We vergezellen Ben Humber terwijl hij zijn zinnen zet op het vangen van snoek met behulp van drijfvistuig en dood aas. Leer deze eenvoudige maar zeer effectieve manier om snoek te vangen en pas het dit najaar toe op uw eigen visserij. Ben laat je de simpele rig zien die hij graag gebruikt en de technieken om snoek te vinden als de tijd beperkt is.

  • www.foxrage.com
  • www.instagram.com/fox_rage_fishing
  • www.facebook.com/FoxRageFishing

.
Als je van Snoek houdt, dan is Fox Rage TV de plek voor jou. Ons kanaal biedt inzicht in het vissen op alles, van snoek, baars en snoekbaars tot meerval, roofblei en kopvoorn, met deskundige tips en tactieken van onze vissers om u te helpen meer en grotere vissen te vangen. Fox Rage-video's laten ook onze nieuwste producten en innovaties voor roofvissen zien, waaronder kunstaas, hengels, molens, vlechtwerk en accessoires van onze drie merken; Fox Rage, Fox Rage Cat en Fox Rage Predator.

Wij bieden iets voor alle roofvissers. Van de beginnende kunstaasvisser die grip wil krijgen op de basisprincipes, zoals dropshot- en jigvissen, of het juiste aas kiezen en vissen lokaliseren, tot ervaren vissers die hun hengelsport naar een hoger niveau willen tillen, onze video's kunnen helpen. Met steeds nieuwe video's over aas en roofvissen, is ons doel niet alleen om u te helpen meer en grotere vissen te vangen, maar ook om meer uit uw vissen te halen.