De kracht van shads…

Kijk- en leesplezier verzorgd door Hengelsporthuis.com

klik om te bestellenDe kracht van shads…

Als er een bepaald soort kunstaas laatste jaren enorm in populariteit is toegenomen, dan is dat wel de shad. Het veelzijdige rubber is een van de effectiefste verleiders voor alle denkbare zoete én veel zoute roofvissen. Er is niet één kunstaas te verkrijgen in zoveel vormen, maten en kleuren als een shad. Niet vreemd dat je als roofvisser de weg dreigt kwijt te raken en door het rubberen bos de bomen bijna niet meer ziet.

Met zijn boek Shad-Power heeft Henk Simonsz als één van de beste roofvisexperts van het land orde in die chaos gecreëerd. Het boek dat vorig jaar werd gepubliceerd vond direct gretig aftrek in de roofvis-scene. Het is zonder twijfel het meest complete boek dat ooit over het vissen met shads is verschenen.

Het ruim 200 pagina’s tellende boek behandelt per hoofdstuk elke toepasbare techniek en alle mogelijke montagesystemen. Het wordt ondersteund door duidelijke tekeningen en een enorme lading fraaie fotografie. Simonsz houdt van klare taal; op no-nonsense wijze geeft hij als een echte vakman uitleg waar je als lezende visser meteen beter van wordt. Kortom, Shad-Power is een must voor iedere serieuze roofvisser.

klik om te bestellen

Profiteer mee van de speciale najaarsaanbieding van de Lezers Voordeel Club en bestel Shad-Power voor slechts € 29,95 zónder de extra verzend-/verpakkingskosten te betalen. Voor een totaaloverzicht van alle titels: klik hier.
 
Meer interessante sportvisinformatie vindt u terug op:
www.hengelsporthuis.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -