image description

Cordes Travel uiteraard op de beurs

Uiteraard staat marktleider Cordes Travel visreizen ook op de hengelsport en botenbeurs in Utrecht. 29 & 30 november en 1 december kun je weer wellicht de mooiste stand van deze prachtige Hengelsportbeurs bezoeken.

Al vele jaren heeft Cordes Travel een prachtige grote stand met de mooiste films en foto’s over hun visreizen naar oa Noorwegen, IJsland, Panama, Canada, Ierland en Zweden. Op drie grote 49 tot 55” TV schermen worden de mooiste HD en 4K beelden getoond, vanuit de lucht, vanaf de boot en zelfs onderwaterbeelden.

Elke dag staat Cordes Travel met minimaal 7 medewerkers op de stand en op de drukke uren zelfs met 8 man, allemaal mensen die weten waar ze over spreken en al jaren voor Cordes Travel actief zijn. Zij zullen al uw vragen over de verschillende visreizen beantwoorden en advies geven over de prachtige bestemmingen en informatie geven over materialen, hengels, molens en stekken. Kom naar de stand en maak kennis met Linda, Raffie, Robért, Nanno, Maurits, Cor, Willem, Teun en Rob.

Ook is Cordes Travel wederom de sponsor vd hoofdprijs op deze geweldige hengelsportbeurs, als je je toegangskaarten online hebt besteld, maak je kans op de hoofdprijs een Visreis naar IJsland, inclusief Penn hengels en molens, t.w.v. maar liefst 6000,-. Lees >>hier<< (https://cordestravel.nl/hengelsportbeurs-utrecht-winactie/) alles over deze geweldige hoofdprijs.

Op de stand ook informatie over de 10 daagse visreis naar IJsland mét 9 volle dagen vissen voor de prijs van 1 week. Informatie over visreizen naar Noorwegen waar men de hele week een visgids aan boord kan boeken, uiteraard ook informatie over de visreizen naar oa Havoysund, Vesteralen, Nappstraumen en A Rorbuer, waar men bij al deze accommodaties, gratis één gehele dag de visgids gratis mee aan boord krijgt. Het grote voordeel is dat die visgids de hele week aanwezig is en men elke dag achter hem aan kan varen. Tevens kan men hier ook hengels en pakken huren en is er een viswinkel aanwezig.

Een afspraak maken is niet nodig om de stand van Cordes Travel te bezoeken, kom even langs en spreek één vd medewerkers aan, zijn zij in gesprek, wacht dan heel even of tik ze even aan en vraag of ze even tijd hebben en dit is er uiteraard altijd. Of je nu naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Panama, Canada, USA of Ierland wil, Cordes Travel is uiteraard overal zelf geweest, dus spreken zij uit eigen ervaring. Linda en Raffie hebben zelfs 8 jaar in Noorwegen gewoond en gewerkt als visgids, zij spreken zelfs vloeiend Noors.

Dromen jullie al jaren van een visreis naar bv Noorwegen, IJsland of Zweden ? Neem dan die stap eindelijk eens en Cordes Travel laat je precies zien hoe alles werkt en waar je aan moet denken en uiteraard wat het eventueel gaat kosten, zij zijn daar open en eerlijk in, geen “vanaf” prijzen. Cordes Travel heeft enorm veel ervaring met vissers die voor het eerst naar Noorwegen of IJsland gaan. Sinds 2003 organiseren zij al visreizen en duizenden vissers hebben allemaal voor het eerst bij Linda en Raffie geboekt en 80% van al deze groepen boeken nog steeds hun visreis daar.

Het mag best gezegd worden, Cordes Travel staat aan top met hun service, nergens vind je zoveel service als bij Cordes Travel. Tijdens de visreis zijn zij 24/7 bereikbaar, spreken Nederlands, Engels, Duits en Noors, dus kunnen alle hulp bieden waar nodig. Na de boeking is er dik boekwerk van 60 pagina’s hoe te vissen in Noorwegen, daarnaast organiseren zij elk jaar een exclusieve dag voor haar gasten, namelijk de Cordes Traveldag (https://cordestravel.nl/cordes-traveldag/).

Verder geeft Cordes Travel ook gratis prive-les op hun kantoor in Colijnsplaat (Zeeland), onder het genot van een hapje en drankje krijg je alle informatie over je visreis en natuurlijk de materialen, stekken en technieken. Tot slot krijg je oersterke kofferlabels voor als je gaat vliegen en elke groep krijgt een A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken, wij vinden dat iedereen zijn eigen zeekaart moet hebben.

Om het allemaal nog gekker te maken, iedere groep die zijn visreis voor 31-12-19 boekt voor 2020, krijgt een gratis Sportvis-pakket t.w.v 150,- gewoon een leuk cadeautje als dank dat je voor Cordes Travel kiest. Dus een sportvispakket, A3 zeekaarten, kofferlabels, prive-les en de Cordes Traveldag en dat alles maakt Cordes Travel uniek in deze visreis-wereld en is daarom al vele jaren marktleider in dit segment. Bezoek hun stand op de beurs of de website www.cordestravel.nl

Hengelsportbeurs Jaarbeurs Utrecht

29-30 november en 1 december

www.hengelsportbeurzen.nl