Boeken én DVD’s van Hengelsporthuis.com

Persbericht Hengelsporthuis.com

Boeken én DVD’s van Hengelsporthuis.com

Sportvissers die bekend zijn met het online shoppen weten de webshop van Hengelsporthuis.com heel goed te vinden. Deze digitale winkel staat al jarenlang bekend om de zeer uitgebreide voorraad aan de beste hengelsportboeken én DVD’s. Met name roofvissers doen met regelmaat een beroep op de lezenswaardige hengelsportliteratuur, of laten zich thuis voor de buis volledig informeren over hoe je heel effectief zo’n felbegeerde rover aan de schubben komt.

In deze webshop vind je o.a. boeken en DVD’s van de beste roofvissers der Lage Landen. Wat dacht je van Henk Simonsz, Dietmar Isaiasch, Luc Coppens, Bertus Rozemeijer, Jouke Jansma en Willem Stolk! Voor de titels van deze grote namen surf je naar deze populaire webshop. Of… je komt eens op bezoek bij de stand van Hengelsporthuis.com tijdens de Fair for Lure & Fly. Want als organisator van dit grootste roofvisevenement van het land, mag de stand van Hengelsporthuis.com zeker niet ontbreken op het Eiland van Maurik.
Kijk- en leesplezier van Hengelsporthuis.com

Je kunt je er terecht voor een interessante abonnementsaanbieding op Dé Roofvis, het langst bestaande roofvismagazine van Nederland en België én je tikt er voor een mooie prijs zo’n boek of DVD op de kop. Tip: bezoek dan gelijk de overige stands van de roofviscracks die de hoofdrol vervullen in deze titels en laat je nieuwe aanwinst gelijk door hen signeren!

Check de tab ‘webshop’ hier bovenin deze pagina van Total Fishing voor alle beschikbare titels van dit moment.

Voor meer informatie over de Fair for Lure & Fly 2011: www.hengelsporthuis.com 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -