Bericht uit Ierland Herman Molenaar

Snoekbericht uit Ierland

Langzaam aan komt de opening van mijn Bed and Breakfast in het historische dorpje Killaloe, prachtig gelegen aan Lough Derg, steeds dichterbij. Het beroemde en legendarische meer waar het snoekvissen echt een belevenis is en ook altijd zal blijven. Er zitten nu eenmaal bakken van snoeken met een enorme vechtlust en ijzeren conditie.

                       


”Vissen op Lough Derg”

Het meeste timmerwerk in ons nieuwe onderkomen zit er bijna op en we zijn nu echt bezig met de inrichting, zoals welke tegels in de badcellen, kleuren op muren, bedden, meubels en ga zomaar door. Dit doe ik uiteraard niet alleen, mijn vriendin Arendtje die er ondertussen al is gaan wonen, zal samen met mij alle gasten verzorgen.

Er is inmiddels een nieuwe website waar u alles kunt volgen van de verbouwing tot het met het snoekvissen op het grote Lough Derg. Deze site heeft een gemakkelijke bediening met leuk fotomateriaal, diashow en een nieuwsbrief.

De Nieuwsbrief gaat over het kunstaas-spektakel van Rentenaar Hengelsport dat 10 en 11 januari gehouden wordt in de Lindeboomschool te Koog a/d Zaan. Daar kunt u mij eens ontmoeten of weer eens zien. Ik sta daar uiteraard het snoekvissen in Ierland te promoten en geef daar 100 speciale kortingsbonnen van 75 euro uit voor een voordelige snoekvakantie bij mij in Killaloe en verdeel deze over de 2 dagen van de beurs om iedereen een kans te geven een bon te bemachtigen voor een compleet geregelde visvakantie.

                       


“De snoeken zijn er beresterk”

Wedstrijdvisser Arnout van de Stadt, bekend van Vis-tv en Arca Bifa waar hij nu werkzaam is, heeft de finale van de King of Clubs weer eens Gehaald. (witvissen). Daar deze finale in Ierland gevist word en het hele dorp Killaloe weer op zijn kop staat vond ik het wel leuk om Arnout en zijn collega’s bij mij te laten logeren en via BBI-travel is dit dan ook gelukt. 2004 beloofd wat, want ook de symphatieke Paul Korver en zijn zoon Patrick, die in mijn ogen nog steeds de beste lepels maken, willen een weekje met mij hun lepels eens flink nat gaan maken in Lough Derg. Deze visdagen gaan opgenomen worden voor hun nieuwe promotiefilm (video/dvd). Daar ik enige jaren geleden al eens met ze op Lough Ree en Mask ben geweest, onder toezicht van Bertus Rozemeijer die daar al menig uurtje rondgedobberd heeft, verwacht ik er veel van en u kunt e.e.a. via mijn website (www.fisherman.nl) op de voet volgen.

Met vriendelijke groet,
(fis)Herman Molenaar

 

 


 

ANDEREN LAZEN OOK