B. Richi Tackle met volledig nieuw programma op Carp 2011

Persbericht Brichi Tackle.

B. Richi Tackle met volledig nieuw programma op Carp 2011

End Tackle “Devil’s Game”

Vele tevreden en nieuwe klanten kunnen nu ook profiteren van een zeer uitgebreid programma aan end tackle game. De “Devil’s Game” is nieuw in het assortiment. Alle producten zijn gebaseerd op de huidige visserij en het assortiment loopt uiteen van verschillende soorten rig-materialen tot handige tools. Ook bieden wij een zeer grote range aan wartel- en inline-loden aan die nog niet eerder op de markt verkrijgbaar waren.

Tenten en Brollys
Op Carp 2010 sprong B. Richi er al uit met een zeer groot assortiment aan tenten en brollys die opgesteld stonden op de grote stand. Voor Carp 2011 zal dat nog eens dik overgedaan worden en worden de nieuwe tenten en brollys gepresenteerd met zeer veel mooie nieuwigheden waaronder de nieuwe “Vario Module”.

Deze was alleen nog beschikbaar in een 2 1/2 man versie en is nu ook in een kleiner model leverbaar. De Vario Modellen zullen volledig inclusief winterskin en extended opgesteld staan op de stand. Ook de nieuwe “Giant II” heeft een volledige metamorfose ondergaan en is nu beschikbaar in een 4-man uitvoering. Verder is de nieuwe serie onderverdeeld in twee verschillende categorieën, waaronder de nieuwe Tyro serie ook terug te vinden is, zodat het aanbod nog groter is dan vorig jaar en we direct een sterke positie innemen op de huidige markt.

Chairs en Bedchairs
Verder zal er op de stand nog meer nieuws gepresenteerd worden waaronder de nieuwe Chairs en Bedchairs. De Raptor Aluminium “Big Boy” met zijn 8 poten en extra breedte, zal zeker één van de “eyecatchers” worden. Deze zal samen met een nieuwe “The Snooze” Multi season Nano 2-in-1 slaapzak op onze stand te vinden zijn.

Wilt u het seizoen goed van start gaan, stop dan zeker bij de stand van B. Richi Tackle die vertegenwoordigd wordt door Energybaits Nederland.

Voor meer informatie: www.brichi.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Roofvis Event Gouda 2024
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -