AW Niemeyer GmbH breidt activiteiten uit naar Benelux

Bedrijfsinformatie verzorgd door AW Niemeyer GmbH

AW Niemeyer GmbH breidt activiteiten uit naar Benelux

Het doet ons genoegen U mede te delen dat AW Niemeyer Gmbh zijn activiteiten gaat uitbreiden naar de Benelux. Niemeyer geldt als het grootste bedrijf in Europa voor de watersport en de sportvisserij en heeft 10 eigen winkels en 4 franchisewinkels.

Het is de bedoeling dat Niemeyer een webshop in het leven roept die gericht is op de Benelux-markt met zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast hebben ze een groothandel die aan de dealers kan leveren.

Grote merken als Raymarine, Lowrance, Simrad, Humminbird, Geonav etc. kunt U terugvinden in de catalogus. Uitgebreide instructies zullen gegeven worden aan die klanten die met de montage bezig zijn.

Verder is er een uitgebreid veiligheidsprogramma met Germanische Lloyd gekeurde reddingvlotten, pyrotechnische signalen etc. Daarnaast hebben specialisten van Niemeyer zitting in de FSR (Fachverband Seenot-Rettungsmittel’.
 
Niemeyer is opgericht in 1745 als toeleverancier voor schepen in Hamburg. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich uitgebreid door o.a. Schwenkner Yachtzubehör te kopen. Niemeyer geldt als de grootste in Europa en staat bekend om haar geweldige service.
 
Vraag een katalogus aan via onderstaand mailadres, dan zullen wij U deze gratis toesturen.
 
Info:
info@niemeyer-benelux.eu - Toekomstige site:  www.niemeyer-benelux.eu


ANDEREN LAZEN OOK