Arjan Rijnberg wint Topcompetitie kustvissen

Persbericht Spro BV

SPRO’s Arjan Rijnberg wint Topcompetitie kustvissen

Afgelopen zaterdag 11 december waren de prachtige stranden van Walcheren het decor voor de ontknoping van de topcompetitie kustvissen voor heren. Uit de top 20 kiezen de bondscoaches de teams die Nederland gaan vertegenwoordigen op de internationale toernooien.

Eerste dag Topcompetitie
Zaterdag 20 november vonden de eerste drie wedstrijden plaats van de topcompetitie voor heren in het Europoortgebied. De eerste dag werd gevist op het Calandkanaal, de Dintelhaven en in de Amazonehaven waar de vissers die héél ver kunnen gooien, in het voordeel waren.

Het was een dag met wisselende resultaten, maar als je in staat was om je aas onbeschadigd op zo’n 130 meter in het diepere water te krijgen, toonde de vis zeker interesse. Aan het eind van de dag werd de stand opgemaakt en konden we concluderen dat de SPRO teamleden Arjan Rijnberg, Remi Lindhout en Jan Stam een perfecte uitgangspositie hadden met allen een plek in de top 10, en Arjan en Remi zelfs in de top 3.

Laatste dag Topcompetitie
De ontknoping van de topcompetitie werd afgelopen zaterdag 11 december vervist op de stranden van Walcheren. Het zijn drie spannende wedstrijden geworden met heel veel schar. Ook deze dag waren de heren die ver kunnen werpen, weer in het voordeel. In de late namiddag ontstond er een stilte toen coach Frank van Schilt de uitslag bekendmaakte van de enerverende topcompetitie van Sportvisserij Nederland, mogelijk gemaakt door sponsor SPRO.

Meervoudig international Remi Lindhout wist de 3de plaats te bemachtigen, de absolute nummer 1 van de topcompetitie is Arjan Rijnberg geworden. Begin januari maakt Sportvisserij Nederland de teams bekend, tot die tijd wachten we in spanning af…

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Roofvis Event Gouda 2024
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -