image description

Aftrap vijftigjarige Visma 2018 in Ahoy Rotterdam

Visma.nl  

Aftrap vijftigjarige Visma 2018 in Ahoy Rotterdam  

Ook zo’n zin in het voorjaar? Wij ook! Als organisator van de Visma Nieuwe Stijl 2018 verricht Publishing House & Facilities de aftrap voor de aanloop naar de vijftigste (!) Visma in Ahoy Rotterdam op 23, 24 en 25 maart aanstaande. 

Zorg dat je erbij bent op dit jubileum en bestel op tijd je parkeer- en entreekaarten online met 20% korting. Let’s go Visma! Visma
Voorjaar, Vissen, Visma! Drie V’s die je in één adem noemt. Van oudsher is de Visma dé hengelsportbeurs waar vissend Nederland naar uitkijkt als ‘het seizoen’ weer gaat aanbreken. Dit jaar wordt het een extra feestelijke editie wanneer de beurs de vijftigste verjaardag viert.

De koers die in 2016 werd ingezet naar een Visma ‘Nieuwe Stijl’ met méér beleving, méér demonstraties, méér interactie, standhouders en meer bassins met water waarin je echt een hengel kunt uitgooien en nieuwe materialen kunt uitproberen en vasthouden, viel bij de bezoekers erg in de smaak – bekijk hier de promo-video van 2017. 

Facebook
Vanaf komende week kan iedereen via de website www.visma.nl artikelen en voorbeschouwingen verwachten omtrent het programma, de standhouders, primeurs, demonstraties en interessante weetjes over de Visma 2018.

Kom in de stemming met onderstaande trailer en vergeet niet het nieuws te volgen op de Facebook-pagina en de website. Nu alvast online kaarten bestellen, kan hier. Tot de Visma!

Klik hieronder om de video te bekijken.