Aanwezig op Fair for Lure & Fly: Fox Rage

klik om naar de website te gaanVraag het Dietmar op de Fair for Lure & Fly

Eén van de vele bekende roofvisspecialisten die komend weekend op de Fair for Lure & Fly zullen klaarstaan om de vragen van de bezoekers te beantwoorden, is Dietmar Isaiasch.

Dietmar stond aan de basis van het specialistische magazine Dé Roofvis en is verder ook bekend van de populaire en instructieve DVD’s die hij maakte over het snoekbaarsvissen in de verschillende seizoenen.


Dietmar staat aankomend weekend voor iedereen klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Tijdens de Fair op het Eiland van Maurik is Dietmar niet alleen gast, maar ook gastheer namens FOX, het bedrijf waarvoor hij als productontwikkelaar werkzaam is. Op de stand van FOX zal hij in een grote watertank de actie van diverse soorten kunstaas demonstreren, waaronder die van diverse modellen pluggen uit de nieuwe FOX Rage Pro Series.

De absolute favoriet van Dietmar zelf is momenteel de Slick Stick, een perfecte imitatie van de spiering. De Slick Stick is in 9 cm op de Fair te koop als suspender of als diepduikende plug, die trollend tot zo’n 4,5 meter diep gevoerd kan worden. Voor meer informatie, kijk op www.foxrage.com.


De Slick Stick, een perfecte imitatie van de spiering.

Voor het actuele programma, informatie over de standhouders, toegangsprijzen, bereikbaarheid etc. van de Fair for Lure & Fly die aanstaand weekend plaats vindt op het Eiland van Maurik kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Roofvis Event Gouda 2024
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -