25.000 Vissers aangesloten bij Visdeal.nl

Persbericht VisDeal.nl

25.000 vissers aangesloten bij Visdeal.nl

Sinds deze week zijn er 25.000 hengelsporters zijn aangesloten bij Visdeal.nl. Daar zijn we ontzettend trots op en we hopen dat we deze groei kunnen doorzetten. We blijven ons best doen om goede hengelsportproducten aan te bieden en naarmate meer leden zich aansluiten, des te beter dit zal gaan.

Om die reden zijn we nu ook actief in Duitsland. De eerste deal is daar deze week online gegaan, dus Fischdeal.de is officieel gestart! Overigens worden dezelfde deals die we in Nederland aanbieden, ook in Duitsland aangeboden, dus het heeft geen zin om je daar in te schrijven.

Visvangsten doorsturen…
We krijgen via onze site vele foto´s binnen van visvangsten. Deze plaatsen we op een speciale pagina van Visdeal.nl en komen ook automatisch op Facebook te staan. De reacties en feedback op deze foto´s zijn ontzettend leuk en zorgt ook voor een snelle groei op Facebook. We hebben daar inmiddels 4.000 visvrienden!

Visdeal.nl, Visdeal.be en Fischdeal.de, hoe nu verder…
Het doel is om het ledenbestand te laten groeien, zodat we betere afspraken kunnen maken met de leveranciers en deze kortingen weer kunnen doorspelen aan jou. Naast Duitsland, blijven we uiteraard ook erg gefocust op Nederland en België. We hopen dat 2012 net zo´n succesvol jaar zal worden als 2011! Nu klinkt het allemaal erg mooi, maar er zijn ook zeker verbeterpunten.

Zo zouden we de deals beter moeten spreiden en eigenlijk ook meer deals moeten aanbieden per doelgroep (karper, zeevis, roofvis, witvis en vliegvis). Verder is het aanbod van hengelsport activiteiten nog te mager. Denk aan karpervakanties, midweek roofvissen etc. Dit zijn zaken waar we hard aan moeten werken…Verder hebben we veel geleerd op de hengelsportbeurs Utrecht waar we met veel plezier met onze stand hebben gestaan. Vele bezoekers waren al aangesloten bij Visdeal en we hebben echte leuke reacties gekregen en ook diverse tips mogen ontvangen hoe bepaalde zaken eventueel beter en sneller kunnen, Top!

Doe mee!
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Visdeal.nl door enkel je e-mail adres in te vullen en mis geen enkele deal meer. Je kunt je gratis aanmelden via
http://hengelsport.visdeal.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Roofvis Event Gouda 2024
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -