U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Vismaat Gezocht
hallo, ik heet jan zweekhorst en ben gek op karper en snoekbaarsvissen maar ik heb MS. Vandaar dat het niet verantwoord
is om alleen te gaan vissen. ik ben 62 en heb altijd les gegeven op een middelbare school. heb nu alle tijd. zou graag meegaan in een boot.(hollands diep,willemstad) uiteraard wil ik bijdragen in evt. kosten. ben benieuwd naar reakties. 06-49140651 ik woon in sprundel, vlakbij Etten-Leur.
jan zweekhorst
sprundel (noord brabant)
29/07/2013
Vismaat Gezocht
ik wel volgend jaar 2014 gaan vissen in Denemarken met een boot
bij wie kan ik mee riezen en vissen
ik zelf heb geen ervaren met Denemarken
vandaar dat ik met iemand mee wel
zodat ik geen les geld hoef te betalen

Paul
paul nijs
weert
26/07/2013
Vismaat Gezocht
hallo ben op zoek naar een vismaat ik vis al een tijdje op snoek baars en snoek ben pas meegegaan met bertus rozemeijer.
we hadden 5 snoeken gevangen ondanks het warme weer.
ik heb een grote vispas voor nederland en ben al een tijdje iemand aant zoeken om eens mee te gaan vissen met de boot.
als ik mag meegaan betaal ik wel mee in de onkosten zoals benzine en vervoer.
ik kan ook meerijden met mijn auto moest het zijn.
ik bouw zelf mijn jearkbaits en woon in lummen ( limburg )afstand is geen probleem voor mij want ik rij regelmatig zelfs tot in Friesland om te vissen.
je kan eens een kijkje nemen op mijn facebook.
groeten ronny
ronny
lummen
26/07/2013
Vismaat Gezocht
vismaat gezocht voor roofvis (snb- baars -snoek - roofblei enz meestal vis ik met kunstaas
heb zelf boot en best veel ervaring ben zelf van omgeving hoogstraten meestal vis ik in NL
mijn vismaat is dit jaar overleden en alleen is ook niet alles.
Eddy
belgie
23/07/2013
Vismaat Gezocht
hallo, ik ben een beginnend vliegvisser..en zoek iemand die regelmatig op zeebaars vist en zo nu en dan die rovers wilt belagen...grt
steve
r'dam
12/07/2013
Vismaat Gezocht
ik zoek een vismaat m/v heb een bootje met motor en trolings motor maar alleen is maar alleen om te gaan smoeken snoekbaarsen en wit vissen en karperen
a dalstra
zwolle
10/07/2013
Vismaat Gezocht
Goedenavond,

Mijn naam is yair ben 22 jaar en kom uit harlingen. Ik ben opzoek naar iemand die opzoek is naar een vismaat voor de wedstrijden.
Het gaat hierbij om de wedstrijden van het NKS. ik vis sinds 2 jaar op roofvis(daarvoor op karper) en heb al mooie exemplaren gevangen. Omdat ik mijn eigen roosters maak heb ik vaak tijd om te vissen.

Dus bent u ook opzoek naar een vismaat bel dan naar 0644109290

of mail naar knier3@hotmail.com

groeten, yair nauta
Yair Nauta
Harlingen
29/04/2013
Vismaat Gezocht
graag zou ik terug een vismaat hebben om in nederland, roterdam waterweg stena line,of elders in nederland te gaan vissen.mijn vismaat heeft het opgegven,en alleen is maar alleen.
govaerts freddy
turnhout
20/04/2013
Vismaat Gezocht
Ik zoek een vismaat om ergens tussen 10 en 30 juli een week lang op nijlbaars ,tigerfish en meerval te vissen op lake Nasser,Egypte. Het betreft een Nubische safari bij Visreis .nl en daarbij heb je minimaal twee deelnemers nodig..er wordt gevist met 2 vissers uit 1 monark boot. In de avond vanaf de oever op Meerval .Juli is een goede maand wel heet.Voor informatie check de brochure bij Visreis.nl.
Kosten voor dezeunieke privesafari zijn rond 2095 euro pp (inclusief verblijfskosten en vlucht,en monark boot) er zijn ook nog andere mogelijkheden in overleg
Mvg,Constant
jtmc notten
maastricht
10/04/2013
Vismaat Gezocht
Na vele jaren niet meer aktief gevist te hebben heeft het virus me toch weer te pakken. Ik ben altijd een bloed fanatieke visser geweest met een voorkeur voor roofvis en karper. Maar vind vissen met de swingtip ook machtig mooi.
Grote bewondering voor de hengels van Jan Schreiner en heb er ook een flink aantal in bezit. Zelfbouw deed ik ook graag.
Vliegvissen wil ik ook zachtjes weer op gaan pakken. Kortom ik ben een allround visser die in deze nieuwe regio een vismaat zoekt omdat samen avonturen beleven leuker is.
Richard Rietdijk
Nieuw Scheemda
09/03/2013