U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Vismaat Gezocht
Hallo,
Ik ben een 60 plusser en op zoek naar iemand die ervaring heeft met vissen op de Eemsmonding en Dollard.
Ik ben in het bezit van een boot (shetland 5.35m), vaarbewijs 1 en 2. Ik ben reeds een paar keer vanuit de sluis in Farmsum de Eemsmonding opgevaren om te gaan zeevissen, maar zonder enig resultaat. Ook kan ik geen informatie vinden over het gebied wat betreft visstekken enz.
Heeft iemand met kennis van het gebied om met mij mee te varen en te vissen?
Dit is uiteraard ook veel gezelliger.Rien Bijlsma
Farmsum (delfzijl)
06/08/2018
Vismaat Gezocht
Hoi, hoop dat ik ben Theo 58 jaar, en op zoek naar een vismaat, die net als ik verzot is op Karpervissen, meestal vis ik in Noord-Holland en dan minimaal 2 dagen en nachten.

Groet Theo
0619794173
Theo Hazewinkel
Broek op langedijk
30/07/2018
Vismaat Gezocht
Hallo,

Ik ben Martin, 40 jaar en heb vroeger veel gevist.
Recentelijk de hobby weer opgepakt maar alleen is dit toch minder dan met een maatje om de hobby te delen.

Ik ben woonachtig in Winterswijk maar vis graag in de wijde omgeving.
Heb ik je interesse gewekt en heb je zin om samen te gaan vissen reageer dan en wie weet halen we binnenkort samen de grootsten binnen.
Martin
Winterswijk
29/07/2018
Vismaat Gezocht
hallo, ik zoek een vismaat die net als mij belangstelling heeft voor het vissen in het buitenland op grote vissen zowel zoet als zout.
Vissoorten waar mijn voorkeur naar uitgaat van paraiba tot peacock bass in zuid amerika tot tarpon en goliath grouper in florida.

Belangstelling? stuur mij een pm.

sunny
Sunny
Amsterdam
17/07/2018

Vismaat Gezocht
Hallo ik ben Stan 14 jaar oud, ik vis graag op baars en snoekbaars en karper. Helaas vind mijn vismaat streetfishen een stuk leuker dan karpervissen...
Heeft iemand interesse om een dagje met mij naar de simaja put te gaan?
Stan
Hoorn
03/07/2018
Vismaat Gezocht
Ik ben een Senior en gepensioneerd, dus veel tijd .
Kijk uit naar leuke een gezellig vismaatje, Karper vissen etc.
liefst omgeving Rotterdam.vervoer geen probleem.
( heb ook 6 x 2 bootje, maar dit is wel zeilbootje )
Een Zeil /watersport liefhebber,is uiteraard OOK érg welkom.
Vrg.Frank
Frank
Rotterdam
29/06/2018
Vismaat Gezocht
Hallo ik ben michiel 32 j en zoek iemand die geregeld weekelijks wilt gaan strandvissen ben zelf van kemzeke tegen hulst ik beschik over alle strandgerief heb enkel geen wagen dus zoek iemand waar ik met mee kan rijden ben leuk iemand om samen mee te vissen zelf geef ik ook les onderlijne knopen en werpen mvg michiel hoop via deze weg toch iemand te vinden
Goossens michiel
Kemzeke
26/06/2018
Vismaat Gezocht
Hallo,

Ik ben Tim, 17 jaar, ik vis al een paar jaar. Ik ben net begonnen met karpervissen en ik zou graag een keer met een ervaren karpervisser willen vissen in Almelo om het beter te leren.
Zou jij dit leuk vinden om te doen?

Ik hoor graag meer.

Groetjes,

Tim Dekker
Almelo
Tim Dekker
Almelo
18/06/2018
Vismaat Gezocht
Ik ben 29 jaar en sinds kort woonachtig in Leiden.
Als hobby gooi ik graag een hengeltje uit en het lijkt me leuk met iemand in contact te komen om deze hobby mee te delen.
Nick
Leiden
12/06/2018
Vismaat Gezocht
Hallo, kijk uit naar leuke vismaat,graag omgeving Rotterdam, ben Senior en gepensioneerd, dus veel tijd . Heb vervoer en ga zelf graag naar Brielsemeer en omgeving ( heb wel 6x2 bootje, maar is wel zeilbootje ) Gezellige Zeil liefhebber,is uiteraard OOK welkom.
Ben benieuwd.....
Vrg.Frank
Frank
Rotterdam
11/06/2018
Vismaat Gezocht
Hoi ik vis al.enkele.jaren op.karper nu ga ik vaak.alleen maar zou leuk vinden om.samen met iemand te gaan zo af en toe ik.uit Helmond dus hopelijk.ben jij die gene waar ik.mee kan vissen
Dominic
Helmond
28/05/2018
Vismaat Gezocht
ben opzoek naar een roofsportvisser al dan niet in het bezit van een boot
op de biesbosch haringvliet volkenrad enz of in de polders
kosten delen geen probleem
tel 0473944537
portael
antwerpen
27/05/2018

Vismaat Gezocht
Door ziekte van mijn vismaat ben ik op zoek naar een sportvisser met of zonder boot,om te gaan roofvissen,vnl verticalend en werpend op snoekbaars,roofblei ed. Heb zelf een Marcraft visboot...Ik vis 1 a 2 keer per week en ga graag naar de waal,HD,HV,maar ook in Limburg.Interesse ? Bel 06-43024935 of slangenjo@ziggo.nl
jo
stein
21/05/2018
Vismaat Gezocht
wie vindt het leuk om verschillende wateren in binnen en buitenland te proberen? dagsessie/ nachtsessie alles mogelijk. wel eigen vervoer hebben. prefereer kanalen meren vijvers. ben begin 40 vorig jaar begonnen met statisch vissen op karper. vis het liefst doordeweeks.wie heeft interesse eens te gaan vissen? 1-2 nachten achtereen kanaal bijvoorbeeld?

het de vispas en groot visverlof
John (alias)
Antwerp
20/05/2018
Vismaat Gezocht
beste ik vis reeds al van 1999 op snoek en snoekbaars heb mijn boot verkocht over 2 jaar en zou graag terug wat willen vissen zoek in de toekomst terug een boot aan te schaffen zit graag in de biesboch of volkerack visgereif is geen probleem dat heb ik nog ik ben 53 jaar en woon in belgie
mijn gsm is 032 477250063
vercauteren dirk
hamme
16/05/2018
Vismaat Gezocht
Ik ben op zoek naar een gezellige vismaat die mij een beetje wegwijs kan maken op witvisgebied. Graag in Noord Holland Noord en, bij voorkeur, met tijd buiten het week end. Ben zeker geen ervaren visser -verre van dat- dus als je me ook nog iets wil en kan leren, dan is dat mooi meegenomen.
Fred
De Goorn
02/05/2018
Vismaat Gezocht
Goedemiddag beste vissers,

Als reisbegeleider ben ik nu op weg met een rivierschip naar Rotterdam. Wij hebben 2 Amerikanen aan boord, die graag op zondag 22 april in de middag willen vissen in Rotterdam (terwijl hun vrouwen zich vermaken in Delft). Ze hebben geen visspullen en vergunning kunnen wij via internet regelen. Ze zoeken daarom of iemand ze wil helpen/begeleiden tijdens een leuke middag vissen incl. materiaal. Natuurlijk tegen betaling.

Wij zullen met de boot aan de Rhijnspoorkade liggen en 17.00 uur vertrekken. Hoor graag of iemand het een leuke ervaring vindt om 2 Amerikanen met de Nederlandse vissport kennis te laten maken.

Met vriendelijke groet,

Randy
Randy Boerboom
Rotterdam
21/04/2018
Vismaat Gezocht
Goeden dag ik ben Rudi ik ben 59 jaar ik zoek iemand die met mijn naar Denemarken wil ,Ik ging altijd .met mijn zoon maar die gaat om privé reden niet meer mee.Ik bezit zelf een boot ben van alles voor zien loodkoppen chads enz wat je allemaal nodig hebt .De vakantie is geboekt op 27/4 t/m 4/5 2018 bij intrese bellen 0641525055 of stuur een mail naar visser_rudi@msn.com graag een reactie dank u wel.
Rudi Ter heegde
Gronau
12/04/2018

Vismaat Gezocht
 
Te Koop: een geplastificeerd klapanker van 10lbs (4,5 kg) met ongeveer 15 meter lijn van goede dikte/kwaliteit. Zorg ervoor dat je boot niet beschadigd raakt. Mag weg voor 17,50 (exclusief evt. verzendkosten)
Wim
Omgeving Dordrecht
04/04/2018
Vismaat Gezocht
Ik ben een 60 plusser, en op zoek naar een vismaatje.
Leeftijd is niet belangrijk, want ik kan met iedereen overweg. Een boot is hier aanwezig, en we wonen aan het water. Voor meer informatie graag even bellen 0621693702 , want de mail word weinig gelezen.

Met Vriendelijke Groet
J Dijkstra
Johan
Groningen
29/03/2018