U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht


Vismaat Gezocht
Hoi hoi ik ben teun 60 jaar
Zoek een vis maat voor aan kust van hoek v holland tot wassenaar
Teun
Nootdorp
22/06/2022
Vismaat Gezocht
Hello, wij hebben een geschikte boot om op snoekbaars te vissen.Mijn vismaat ,met vaarbewijs, is voor dit visseizoen uit door ziekte. Ik zoek dus een vismaat met een vaarbrevet en liefst met ervaring om een boot via een mooie trailerhelling in water te laten.
Wij zijn 65+, wonen in regio Antwerpen Zuid ,Mechelen , en vissen in Nederland op Volkerak, bij Willemstad, Zoommeer,kanaal..
Telefoon 0032478239108.
robert
Edegem
13/06/2022
Vismaat Gezocht
Hallo, Mijn naam is Lucien (33) en ik ben op zoek naar een vismaat. Ik ben een visser die vooral op snoek en baars vist. Aangezien mijn vaste vismaat de handdoek in de ring heeft gegooid zoek ik naar iemand anders.Ik ben in bezit van ene auto en ben bereid om iets verder van huis (R'dam) heen te gaan om te vissen.
Lucien van Tienderen
Rotterdam
10/06/2022
Vismaat Gezocht
Goedendag..........Gaarne kom ik in contact , met leuke vis maat (je) ,ben Senior 65+ en wil af en toe nog eens vissen ,ben in bezit auto en sta voor veel open.
heb complete Carper uitrusting , maar alleen is alleen. Graag omgeving Rotterdam. Mvrg. Frank
Frank
Rotterdam
27/05/2022
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben op zoek naar een gezellige vismaat met boot, die net als ik graag op roofvis vist. Ik heb veel ervaring op het gebied van roofvissen en heb al heel wat grote vissen gevangen. Ik woon in Amsterdam en heb veel gevist rondom de Westeinderplassen en ben daar aardig bekend. Ik ben 66 jaar. Door een handicap aan mijn been, loop ik met krukken, maar ik kan wel autorijden. Mocht je het leuk vinden om mij een keertje mee te nemen, dan hoor ik het graag.
Wie weet tot ziens, Bert.

Bert
Amsterdam
16/05/2022
Vismaat Gezocht
Belly boat vissers,

Ben in het bezit van een "compleet" uitgeruste belly boat en zoek een vismaat of meerdere om er samen op uit te gaan. Omgeving Randstad, eventueel ook verder aangezien verplaatsen geen probleem is. Aangezien de corona beperkingen opgeheven zijn en ik met pensioen - maar wel fit - ben heb ik voldoende vrije tijd!
Mocht je net als ik ergens eens samen willen vissen dan zie ik je reactie met plezier tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Ed
Ed
Hillegom
04/05/2022

Vismaat Gezocht
Ik ben opzoek naar een groep of een persoon die mij graag alles kan leren over het vissen
Mijn WhatsApp 0640744245
Wissem
Leiden
25/04/2022
Vismaat Gezocht
Hallo,

Ik(19j) ben opzoek naar een groep of een persoon die mij graag alles kan leren over het vissen. Ik heb vorige week op zee gevist in Denemarken en dat vond ik helemaal geweldig. Ik hoop nu graag meer te gaan vissen en te leren over de sport. Het zou helemaal top zijn om vaker op zee te kunnen gaan vissen als dat kan.

Ik hoor graag van jullie!
Ziyad
Amsterdam
31/03/2022
Vismaat Gezocht
Goedendag
Ik zoek een vismaat die het wat lijkt om vistrips met mij te maken met de vlieghengel dan praat ik over bv canada,Noorwegen en tropische oorden
Ik ben zelf 56 jaar en heb al diverse trips gemaakt ik ben ook regelmatig aan het speycasten dus ik ben voor alles in het zijn meestal geen goedkope vakanties
Ik hoor het wel als er belangstelling is
Mvg Jelle

Jelle
Drachten
11/03/2022
Vismaat Gezocht
Ben ervaren sport roofvisser en zoek een vismaat met boot om op de Nederlandse wateren te gaan vissen, kosten delen is geen probleem .
contact graag via mail of telefoon 0473944537 groetjes Roger
Roger
Borsbeek
01/03/2022

Vismaat Gezocht
Roofvisser zoekt Vismaat voor Kajakvissen in Limburg van Maastricht tot Budel, of Belgische Maas en Maasplassen.
Ik ga alleen door de week vissen en heb twee volledig uitgeruste kajaks, je hoeft alleen je eigen hengel en kunstaas mee te nemen.
Ik hoor het graag onder bite-me@online.de
Snyder
Sittard
21/02/2022
Vismaat Gezocht
ik zoek een vismaat voor aan ijssel tot 75 jaar
DE HOOP
Olst
31/01/2022

Vismaat Gezocht
Hoi Teuntje hier,
Ik ( 67 jaar) ga al 17 jaar vissen in Ierland op een boot (met schipper) op Tope, blauwe haai en Polak.
Dat deed ik met mijn vaste vismaat, aangezien deze 3 mnd geleden plots is overleden zoek ik ( want vissen blijf ik doen) iemand die met mij bereid is om dit voor te zetten.
Vliegen naar Dublin of Cork en vandaar met huurauto naar plaats van bestemming ( ik ken diverse goede schippers)
Hoor graag vr gr Teuntje
Teuntje
Sprundel
30/01/2022
Vismaat Gezocht
hey mijn naam is jim ik zoek zeevissers die regelmatige mee op avontuur willen gaan. we vissen op zowat alles wat de noordzee ons te bieden heeft .in het engelse,franse en belgische water.zowel op wrak als op anker ,zeebenen is wel een must daar dat we in de zomer soms 14 uur op het water zitten we vertrekken uit nieuwpoort .wel alleen bij mooi weer en soms door de week

mvg jim
jim
nieuwkerken-waas
04/01/2022
Vismaat Gezocht
50 jarige gezellige man zoekt vismaat om te karpervissen en te kletsen.
Omgeving Breda.
06-34965666
Walther
Oosterhout
24/12/2021
Vismaat Gezocht
Goedenavond,ik ben op zoek naar een vismaatje om af en toe eens een middagje te snoeken in de omgeving van Uithoorn.He je interesse laat het me graag weten. Ik hoor het wel . Door gezondheidsproblemen hou ik het geen hele dag vol maar zo nu en dan een paar uurtjes is meestal ruim voldoende voor wat aanbeten en gezelligheid.


Groet Danny
Danny Schroder
Uithoorn
03/12/2021
Vismaat Gezocht
jong gepensioneerde zoekt vismaat voor regelmatig naar frankrijk te gaan vissen,meerval/karper,weekje biesbosch,noorwegen
M.V.G. Henk
irinaverhoeven@hotmail.com
H.Verhoeven
ISSUM
16/11/2021
Vismaat Gezocht
Ik ben op zoek naar een zeevismaat m/v om samen een visreis te boeken naar Denemarken of Noorwegen. Ben zelf 74 jaar , niet roker en af en toe een glaasje wijn. In het bezit van klein busje, zeevis spullen heb ik zelf.
Henk Levering
Akersloot
14/11/2021
Vismaat Gezocht
Hallo!Ik ben 46 jaar en vis al 40 jaar aan zee!Ben op zoek naar een fanatieke zeevisser die graag wil vissen aan het strand in Noord Holland.Ik werk in het weekend,dus ben vooral door de weeks aan het vissen.Ook als je beginnend zeevisser bent kan ik je van alles leren.
Raymond
st-pancras
13/10/2021
Vismaat Gezocht
Zoek een vismaat die met mij in het weekend wil gaan vissen op roofvis in de maas
Stefan
brakel
25/09/2021