U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Vismaat Gezocht
hallo ik ben een gepensioneerde man en woon op Mallorca, en zoek een vismmaat om te vissen (karper meerval ) op de ebro! U kunt uw vrouw Vriendin? meebrengen. Voor haar vacantie op mallorca in prachtig landhuis met zwembad wij mannen2 weken vissen op de ebro in juni juli 2020 alle kosten vervoer en hotel op vis plek in overleg! geinteresseerden voor meer info Email! mvg gerald
gerald
mallorca
22/08/2019
Vismaat Gezocht
Jaren naar volle tevredenheid gebruikt. Hds5 verbonden met ethernetkabel met HDS7M met (oude) navionicskaartje. Geheel compleet. vraagprijs voor setje euro 375,00.
T.Kroon
Harderwijk
21/08/2019
Vismaat Gezocht
Hallo,

Jongeman van 30 jaar oud die op zoek is naar nieuwe visgebieden en een vismaat. Vis vaak met me broers en die zijn meer van het karpervissen en ik van het roofvissen wat vaak niet echt samen gaat. Zit momenteel erg aan me eigen omgeving amsterdam rijnkanaal en de diem en wilt dit graag uitbreiden. Niet in bezit van een boot maar wel van een auto dus een stuk rijden is geen probleem. Paar maanden geleden weer fanatiek het vissen opgepakt maar het is toch gezellig om samen met iemand op stap te gaan en te struinen.
jeffrey
Diemen
04/08/2019
Vismaat Gezocht
Hallo,

Zijn er hier ook Meerval vissers aanwezig, waarbij ik een keer mag opstappen?
Ben erg benieuwd naar deze visserij!
Woonachtig in Overijssel, maar niet te beroerd om een stukje te rijden.

Groet Kevin
Kevin
Nijverdal
18/07/2019
Vismaat Gezocht
Goedendag ik ben jesse man 31 jaar oud en net weer begonnen met vissen, het is lang geleden en best wel weer lastig om het beetje onder de knie te krijgen, dus wil jij eens mee? gezellig!

groet
Jesse
zaltbommel
07/07/2019
Vismaat Gezocht
Beste Bellyboaters,

Mijn maam is Michel en ben op zoek naar mede-bellyboaters in de omgeving van:
Zwolle, meppel, steenwijk.

Graag zou ik eens ervaringen uitwisselen en misschien samen het water op.
Samen vissen met een bellyboat is altijd handiger en veiliger dan alleen.

Groeten Michel
Michel
staphorst
06/06/2019

Vismaat Gezocht
 
mijn naam is Mark, 48 jaar, getrouwd, vader van 3 tienerzoons en werkzaam bij defensie. Ik ben al fanatiek sportvisser vanaf mijn prille jeugd. Mijn voorkeur ligt voornamelijk bij het vissen op roofvis (snoekbaars, baars en roofblei) maar ook vissen met een vlok op harder of winde vind ik erg leuk. Vliegvissen/binden doe ik daarnaast ook al vanaf mijn 11e maar de laatste jaren dan voornamelijk in het buitenland. Ik ben in het bezit van een leuke visboot, met een vaste ligplaats maar met ook een goede trailer.
Omdat mijn kinderen inmiddels al weer wat ouder zijn heb ik weer meer tijd om me met vissen bezig te houden. Helaas ben ik jaren geleden mijn vaste vismaat kwijt geraakt. Ik vis daarom meestal alleen maar ik zou graag weer eens regelmatig met iemand samen vissen. Laat wat van je horen als het je leuk lijkt een keer samen te gaan vissen.
Mark Hoddenbach
Dordrecht
25/05/2019
Vismaat Gezocht
Hallo mensen,
ik ben Christiaan (29) en ik ben opzoek naar een vismaatje die mij het dropshotten kan leren. Ik ben een beginnend visser en heb vorige zomer een setje aangeschaft maar heb tot op heden helaas nog geen succes. Woonachtig in de prachtige stad Zwolle.
Groeten,
Christiaan
Christiaan
Zwolle
07/05/2019
Vismaat Gezocht
hallo ik ben een gepensioneerde man . En liefhebber van vissen op karper en meerval Ik zoek een vismaat die met mij wil vissen ik ga zelf vanaf 14 juni t/m 3 juli naar caspe Ik logeer in caspe ik heb complete visuitrusting ( je hoeft niks mee te nemen ) Ik haal je af van het vliegveld en breng je ook terug kosten 50 50 meer info email mij mvg sportgr gerald
gerald
mallorca
28/04/2019
Vismaat Gezocht
Hallo sportvissers,
Mijn naam is Jan 70 jaar ( gezond en alles doet het nog ) wil dit jaar 2019 besteden aan het vissen op de rivier.
Barbeel heeft mijn interesse.

Ik heb mij deze winter ingelezen en heel wat filmpjes gezien, inmiddels
de nodige materialen aangeschaft en op de kaart wat stekken gezocht.
Misschien is er een visser die mij wat wijzer kan maken mbt het rivier vissen en mij een of meer keren op sleeptouw kan nemen?

Ik beschik over vervoer, Nederland heeft mijn voorkeur.

Groet,
Jan ( Hoofddorp )


Jan
Hoofddorp
10/04/2019
Vismaat Gezocht
Hallo, wij zijn een gezelschap van meestal 8 personen die regelmatig naar buitenland gaan zeehengelen. Hebben nog wel een plaats vrij zeehengelen te Hirtshals DK van 14 april tem 21 april 2019. Totaal formule, ganse week verblijf op grote comfortabele Noorse kotter voorzien van 8 kajuiten (koozy stapelbedden, berging en san.), 2 douches, 2 toiletten en gezellige leefruimte met WIFI en TV, vriesfaciliteiten aan boord en hengelshop rechtover de aanlegplaats aan de kade. Dagelijks zeevissessies van 7.00 tot 16.00 op dit top zeewaardige met alle veiligheidsnormen sportvishengelschip en gaat veilig na elke vissessie terug in de binnenhaven onder zeil. Alle maaltijden voorzien op het schip: ontbijt, lunch en warm diner, koffie / dranken en versnaperingen aan democratische prijzen. De havenstad is op wandelafstand per direct bereikbaar (winkels / horeca). Totale reisduur - heen en terug 8 dagen voor de prijs van 1125euro/p. incl. reiskosten, excl. eigen verbruikskosten. Voel je geroepen om een luxe hengelreis te ondernemen, ontvangen we je graag met een warm welkom. Dit is echt een Top hengelreis, gewoon lekker relaxen en je ding doen, je wordt op je wenken bedient en vertoefd in een hechte warme groep. Namens, Dre, Flor, Hartmut, Henk, Jan, Jan, Jo, Kristof, Patrick, Pieter, Toon en Wolfgang (jaja... zijn internationaal gezelschap van B-NL-D geworden door de jaren heen.)
Sportieve hengelgroet,
Pieter-man
pieter-man
Oelegem - Belgie
08/03/2019

Vismaat Gezocht
Ik zoek een karper vismaat met enige ervaring. Frankrijk een weekje, leuk. Ik heb alles incl. stationcar.
Mvgr. Aaron
Aaron Fresco
Den haag
02/03/2019
Vismaat Gezocht
Hoi ik ben Jesse (13) en ben op zoek naar een vismaat om mee te snoeken!
Jesse
Leeuwarden
02/03/2019
Vismaat Gezocht
zijn er hier veteranen met passie voor vissen. welke vis discipline maakt niet uit. of vissers die interesse hebben om een visreis willen doen naar het buitenland (predator, deep sea) amazone brazil, azie, africa, snoekvissen ierland of zweden, .....alles is mogelijk.

ik ben een bescheiden veteraan 8jr commando en 5jr speciale eenheid politie. onderscheiden en als luitenant afgezwaaid. begin 40.

ben altijd geïnteresseerd in leuke aardige open minded mensen te leren kennen. woon momenteel in Antwerpen.

veteraan
antwerp
23/02/2019
Vismaat Gezocht
Hoi

Ik ben op zoek naar een vismaat, om samen op meerval te gaan vissen.
Statisch of spinnen.

Ik vis verder ook op karper, snoek

Meervalvissen@gmail.com

Groeten

Thomas 30jr
Thomas
Sittard
20/02/2019
Vismaat Gezocht
Beste sportvissers,

Wil graag midden mei of juni in ieder geval in het voorjaar een weekje gaan vissen in Friesland.
Ben een zeer fanatieke sportvisser in hart en nieren en 72 jaar.
Praat over feeder en de vaste stok.
Zoek iemand die daar ook interesse in heeft.
Alleen vind ik ook geen probleem maar samen lijkt mij gezelliger.
Hoor graag van U
VGR. Dirk
Dirk Rosenboom
Leidschendam
19/02/2019
Vismaat Gezocht
Ik ben Jan, 46 jaar uit Den Haag. Ik zou heel graag wat vaker vissen in en om Den Haag.Graag zou ik willen leren snoeken en snoekbaarzen maar ook vliegvissen beheers ik nog niet.. Lijkt me fantastisch om dat samen te doen.
Jan
Den Haag
09/02/2019
Vismaat Gezocht
Hallo ik ga 25 nov tot 10 dec naar Guinee bissau met mijn vismaat,op het eiland Kere .
Wij zouden het leuk vinden dat er nog 2 pers bij ons aansluiten voor deze geweldige visreis ik ben er al twee keer geweest .
We vissen 8 dagen vanuit de boot ,twee dagen boot kant en de overige dagen van het eiland Kere kant en kayak
U kunt mij bellen op 0644092688
Gerard
Naaldwijk
31/01/2019
Vismaat Gezocht
Hallo medevissers,
Mijn zoon en ik willen graag meer kennis maken met het “echte” vissen. Wij zitten nu aan de kant met een vast hengeltje op vorens. Wij hebben wel twee snoekhengels en karperhengels en de benodigdheden. Wij zoeken een vismaat die meer van karper en snoek afweet en ons een keer kan helpen. Wij hebben een auto en wonen in Den haag. (Nootdorp)
Groetjes Richard en Menno.
Richard
Nootdorp
27/01/2019
Vismaat Gezocht
hoi, ik ben tom (15) ik ben veel aan het karperen in mijn omgeving maar wil me nu gaan richten op het overijssels kanaal, en wat grotere wateren. ook snoek ik af en toe, ik heb hier niet veel verstand van dus een paar tips zouden handig zijn. ook snoekbaars in de ijssel paar keer gedaan maar onsuccesvol.

graag iemand die vaker wil vissen, en die het ook helemaal leuk vind.
ik hoop dat iemand een keertje wilt!
tom.krukkert@gmail.com
Deventer
21/01/2019