U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Vismaat Gezocht
Ik ben een 65-plusser en woon in Werlte in Duitsland.
Ik ben in het bezit van een rubberboot met fluistermotor.
Ik vis graag op de Eems bij Lathen of in de omgeving Winschoten, waar ik een motorschip heb liggen. Mocht je interesse hebben, dan kun je me e-mailen op: naarwehm@gmail.com
roboned@gmail.com
Werlte
10/12/2018
Vismaat Gezocht
 
Hoi medevissers
Ik zoek een vaste vismaat voor de zeeboot viswedstrijd van de wsv s,-Gravenzande. Ik ben in het bezit van een mooie visboot met veel visruimte en een nieuwe 80 pk Yamaha .Het is de bedoeling dat wij dan alle viswedstrijden mee gaan doen het zijn er meestal een stuk of 10 .En dat altijd op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Ook buiten de wedstrijden om kunnen samen gaan vissen met de boot. Groetjes Aad
Aad
Delft
30/11/2018
Vismaat Gezocht
Hello everybody,

I'm looking for a complete set fishing boat.

it should be there, an aluminum boat (Lund, Alumacraft, Crestliner), a trailer, a gasoline engine and an electric motor.

As a budget, I have 19 000 euros available.
Kev
Germany
28/11/2018
Vismaat Gezocht
Volgend jaar na de zomer van 2019 ga ik voor een half jaar tot jaar naar Azië rondreizen waaronder enkele maanden thailand. In elk land wil ik gaan vissen zowel inland als op zee.

Welke avontuurlijke vissers heeft interesse? Ik begin in Thailand, zal daarna landen bezoeken als Vietnam China Japan Australië Indonesië Laos. Zal enkele weken tot een maand in de landen buiten thailand gaan verblijven.

Vissen op bijvoorbeeld Giant mekong catfish,Chao Praya catfish, Siamese Giant Carp,Pacu, Arapaima etc.

In aangelegde fishinglakes en gewoon in het wild vissen. Boot huren en op zee vissen.

Gecombineerd met dagjes ontspanning.
Eigen accommodatie.

Wie interesse heeft gelieve mijn te mailen svp.
John
Antwerp
07/11/2018
Vismaat Gezocht
Hallo
Ik en mijn zoon zouden graag een keer kennis maken met iemand die bekend is met snoekbaarzen (snoeken of baarzen roofblei mag ook) op de Maas of op de Waal
We zijn nu een poosje in de omgeving aan het vissen maar het wil niet lukken.
We hebben naar ons idee de goede shads en spullen echter lukt het ons niet om een te vangen.
Graag willen we kennismaken met iemand die ons wat wegwijs Kan maken.
En uiteraard is samen vissen ook leuk en gezellig.
Mvgr Jeroen
Jeroen
Sint michielsgestel
20/10/2018
Vismaat Gezocht
Ik ben 32 jaar en zoek een gezellige swrieus vissende vismaat tussen de 25 en de 50 jaar. Ik ga meestal 1 of 2 nachten vissen. Ga regelmatig naar de beekse bergen vissen. Heb zelf alle benodigheden. Bij intresse even mailtje sturen.

Gr marinus
Marinus
Eindhoven
17/10/2018
Vismaat Gezocht
Ik ga regelmatig op de karper vissen. Maar zoek een gezellige maar wel serieus vissende vismaat om geregeld te gaan vissen voor een of twee nachten. Heb zelf alle benodigheden. Ga zelf vaak op de beekse bergen vissen. Bij intresse hoor ik graag van u
Marinus
Eindhoven
17/10/2018
Vismaat Gezocht
hoi ik ben Giel 31 uit hamont België en ben op zoek naar iemand die zin heeft om elke week of maand te gaan strandvissen op vooral zeebaars maar ook platvis aal wijting gul dus alles wat rond zwemt aan de Nederlandse kust.. Ik heb er een paar jaar uit gelegen maar de verslaving is toch groter als ik dacht..
giel
hamont
11/10/2018
Vismaat Gezocht
Hallo mij naam is milan en ben 37 jaar. en zoek iemand die mij wilt leren zeevissen.en ook vaker gaat zeevissen om samen wat te vangen.vooral noordpier wijk aan zee spreekt mij aan .heb de basis matriaal en weet verder niks van zeevissen af.zoetwater ken ik wel .
Het liefst mensen uit twente ..uiteraad is iedereen welkom die mij wilt helpen
Milan
Enschede
16/09/2018
Vismaat Gezocht
Hallo,
Ik ben een 60 plusser en op zoek naar iemand die ervaring heeft met vissen op de Eemsmonding en Dollard.
Ik ben in het bezit van een boot (shetland 5.35m), vaarbewijs 1 en 2. Ik ben reeds een paar keer vanuit de sluis in Farmsum de Eemsmonding opgevaren om te gaan zeevissen, maar zonder enig resultaat. Ook kan ik geen informatie vinden over het gebied wat betreft visstekken enz.
Heeft iemand met kennis van het gebied om met mij mee te varen en te vissen?
Dit is uiteraard ook veel gezelliger.Rien Bijlsma
Farmsum (delfzijl)
06/08/2018
Vismaat Gezocht
Hoi, hoop dat ik ben Theo 58 jaar, en op zoek naar een vismaat, die net als ik verzot is op Karpervissen, meestal vis ik in Noord-Holland en dan minimaal 2 dagen en nachten.

Groet Theo
0619794173
Theo Hazewinkel
Broek op langedijk
30/07/2018
Vismaat Gezocht
Hallo,

Ik ben Martin, 40 jaar en heb vroeger veel gevist.
Recentelijk de hobby weer opgepakt maar alleen is dit toch minder dan met een maatje om de hobby te delen.

Ik ben woonachtig in Winterswijk maar vis graag in de wijde omgeving.
Heb ik je interesse gewekt en heb je zin om samen te gaan vissen reageer dan en wie weet halen we binnenkort samen de grootsten binnen.
Martin
Winterswijk
29/07/2018
Vismaat Gezocht
hallo, ik zoek een vismaat die net als mij belangstelling heeft voor het vissen in het buitenland op grote vissen zowel zoet als zout.
Vissoorten waar mijn voorkeur naar uitgaat van paraiba tot peacock bass in zuid amerika tot tarpon en goliath grouper in florida.

Belangstelling? stuur mij een pm.

sunny
Sunny
Amsterdam
17/07/2018

Vismaat Gezocht
Hallo ik ben Stan 14 jaar oud, ik vis graag op baars en snoekbaars en karper. Helaas vind mijn vismaat streetfishen een stuk leuker dan karpervissen...
Heeft iemand interesse om een dagje met mij naar de simaja put te gaan?
Stan
Hoorn
03/07/2018
Vismaat Gezocht
Ik ben een Senior en gepensioneerd, dus veel tijd .
Kijk uit naar leuke een gezellig vismaatje, Karper vissen etc.
liefst omgeving Rotterdam.vervoer geen probleem.
( heb ook 6 x 2 bootje, maar dit is wel zeilbootje )
Een Zeil /watersport liefhebber,is uiteraard OOK érg welkom.
Vrg.Frank
Frank
Rotterdam
29/06/2018
Vismaat Gezocht
Hallo ik ben michiel 32 j en zoek iemand die geregeld weekelijks wilt gaan strandvissen ben zelf van kemzeke tegen hulst ik beschik over alle strandgerief heb enkel geen wagen dus zoek iemand waar ik met mee kan rijden ben leuk iemand om samen mee te vissen zelf geef ik ook les onderlijne knopen en werpen mvg michiel hoop via deze weg toch iemand te vinden
Goossens michiel
Kemzeke
26/06/2018
Vismaat Gezocht
Hallo,

Ik ben Tim, 17 jaar, ik vis al een paar jaar. Ik ben net begonnen met karpervissen en ik zou graag een keer met een ervaren karpervisser willen vissen in Almelo om het beter te leren.
Zou jij dit leuk vinden om te doen?

Ik hoor graag meer.

Groetjes,

Tim Dekker
Almelo
Tim Dekker
Almelo
18/06/2018
Vismaat Gezocht
Ik ben 29 jaar en sinds kort woonachtig in Leiden.
Als hobby gooi ik graag een hengeltje uit en het lijkt me leuk met iemand in contact te komen om deze hobby mee te delen.
Nick
Leiden
12/06/2018
Vismaat Gezocht
Hallo, kijk uit naar leuke vismaat,graag omgeving Rotterdam, ben Senior en gepensioneerd, dus veel tijd . Heb vervoer en ga zelf graag naar Brielsemeer en omgeving ( heb wel 6x2 bootje, maar is wel zeilbootje ) Gezellige Zeil liefhebber,is uiteraard OOK welkom.
Ben benieuwd.....
Vrg.Frank
Frank
Rotterdam
11/06/2018
Vismaat Gezocht
Hoi ik vis al.enkele.jaren op.karper nu ga ik vaak.alleen maar zou leuk vinden om.samen met iemand te gaan zo af en toe ik.uit Helmond dus hopelijk.ben jij die gene waar ik.mee kan vissen
Dominic
Helmond
28/05/2018