U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Tips
Hallo, wordt er momenteel weer/ nog snoekbaars gevangen op de IJssel bij Kampen. Hoor nl verschillende berichten. Zou er morgen wel ff willen vissen, als de vangsten er weer redelijk zijn.
Jefrey

18/11/2017
Tips
De W8 Spin van Westin wie heeft daar ervaring mee, alle tips zijn welkom.
Peter
Almere
13/11/2017
Tips
Iemand tips voor een goed snoekwater in zuid Nederland waar je vanaf de kant goed kan vissen met kunstaas? Polder, kanaaltje,...
Carlo
tremelo (belgie)
09/11/2017

Tips
Kan iemand me vertellen welke shad dit zijn op de foto.

mvgr m
brasser
alkmaar
19/10/2017
Tips
Wie weet een adres waar ik een visboot kan huren om te vissen op de Rhederlaag/IJssel of een visboot te koop met ligplaats aan dit plassengebied?
Theo
Rheden
07/10/2017

Tips
 
MINN KOTA TERROVA 80 LBS met I PILOT goede staat.
1200 €
Jean-Louis
Battice belgique
27/09/2017
Tips
Geachte medevissers,

In oktober gaan mijn gezin en ik naar Side in Turkije om vakantie te vieren.
Weet iemand of daar gelegenheid is om vissen, en hoe en wat je er kunt vangen?

Vriendelijke groet,
Har
Har
Beverwijk
13/09/2017
Tips
hallo mede vissers,

mijn ouders willen op vakantie gaan naar sauerland of de eiffel in duitsland en mijn vader wil dan ook graag een vlieghengeltje uitgooien in een van de stroompjes voor de forel. weet een van jullie nog een mooie locatie waar je mooi op vakantie kan gaan en tussendoor een avondje leuk kan vissen op een stroompje? en wat voor vergunningen zijn er nodig daar?

Jelle

10/09/2017
Tips
Hallo mede vissers,
Ik ben al een tijdje aan het vissen in verschillende wateren in omgeving Zaandam, toch heb ik nog niet gevonden wat ik wil. Ik ben eigenlijk opzoek naar een goed water met een behoorlijk bestand aan karper, waar ze zowel met oppervlakte aas, de pen en statisch te vangen zijn, het mag van alles zijn van stadswater tot poldergebied en van een groot kanaal tot een klein siervijvertje voor een bejaarde tehuis. Zolang er karper zit mag het allemaal (vispas water is ook wel handig.)

Met vriendelijk groet,

Jesse
Jesse
Zaandam
28/08/2017
Tips
Waar kan ik het beste terecht voor vragen en reparatie van een Motorguide motor?

Bij voorbaat dank voor eventuele informatie.
Mark
Zaanstad
17/08/2017
Tips
Hallo Visvrienden

Wij willen a.s. weekend (5-07-2017) naar het Noordzeekanaal om snoekbaars en brasem te vissen vanaf de kant. Waar kunnen wij het beste zijn. Dan bedoel ik de plaatsnaam. En mag je daar ook met een tent en caravaan aankomen?

Harrie
Harrie

02/08/2017
Tips
Valt
de polder in Nijkerk nu wel of niet onder de vispas.
Dit vraag ik omdat ik geen bekeuring wil hebben, anders wordt
ik wel lid.
En wat kan ik daar al vangen.
Ik wil graag is een zeelt vangen, dit is zon mooie vis.
Ik heb in mijn leven nog maar 2 keer een zeelt gevangen, en dat was per ongelijk.
Ime
Ime
Bennekom
29/07/2017
Tips
Hallo,

Ik ben al een poosje aan het speuren op internet naar fishfinders/dieptemeters.
Mijn budget is om en nabij de 300 euro.
Tot nu toe kom ik steeds weer terug naar de lowrance elite 4x chirp of de dragonfly 4 pro, maar die is net aan de dure kant.

Maar ik ben benieuwd naar de ervaring van anderen hier, laat maar horen!

Gr stefan.
Stefan
Tharde
22/07/2017
Tips
Ik ben een 16 jarige gast van Opglabbeek en zoek snoekbaarsstekken om vanaf te kant eentje te kunnen belagen weet iemand wat plaatsen
Mvg
Remi
Opglabbeek
20/07/2017
Tips
Hoi Broeders in Petrus,

Ik ga deze zomer mijn gezinsvakantie doorbrengen bij Cecina in de buurt van Livorno. Wil dan ook vanuit de kayak op zee wat gaan vissen met lichte spinhengels -wat kan ik onder de kust aan vissoorten verwachten & wat zijn tips om aan (kunst)aas mee te nemen?

Groet, Theo

Theo

17/07/2017
Tips
Wij gaan 9 sept naar canada met een camper via vancouver richting de rockie mountens.heeft iemand een paar tips welk kunstaas ik moet meenemen,en hoe je in de rivieren het beste kan vissen.
Andre
Oost souburg
15/07/2017
Tips
Ik ga met de familie een weekje naar landal, wirtstall, dat is in de buurt van stadtkyll(eiffel-regio). Ik wil hier graag ff vissen op snoek, er zit bij het park(landal) een vulkanisch meertje en je kunt er ook bootjes huren, heb ik vernomen.
Wie heeft hier kennis van? Of is er bekend om op dat meer te vissen op snoek? Wie heeft er gevangen? En op welke manier? Slepend/werpend?

Zou graag wat info hierover willen hebben, of het de moeite waard is om m'n baitcasters mee te nemen, met wat kunstaas om te proberen, wie heeft er wat info voor me? Bvd!

Met vriendelijke groet,

Mike van Zoelen
Mike van Zoelen
Rijssen
12/07/2017
Tips
montage,
beste, heeft iemand een goede ONDERlijnmontage in petto,zodanig dat die wolhandkrabben de kans niet hebben ,het aas telkens tot zich te nemen ,???? ik vis voornamelijk met doodaas ,ledgering zowel stuk vis of de ganse vis , onderlijnmontages zijn al aangepast aangaande lengte, ook het aas drijvend gemaakt ,niets blijkt die dieren te weerhouden om telkens de aasvis ,stuk vis te nemen en deze uit te eten er word gevist met takelmontage , en de lengte van de onderlijn is al uitgetest tot op 1M 20 drijvend
ik hoor het graag wat jullie bevindingen en ev
oplossing kan zijn ;;;;;;;;;
patrick
belgie
10/07/2017
Tips
Wij gaan in september naar Canada en ik zou van de gelegenheid willen gebruik maken om in dit mooie gebied te vissen. Wij bevinden ons in Banff, Jasper, Clearwater,Whistler...
Alle tips zijn welkom. Welke vis is er te vangen, welke wateren, leuke omgeving om te vissen, campings? Enz.......
Theo geuens
Mol belgie
04/07/2017
Tips
Voor een collega zoek ik een kwalitatief goede vliegenhengel om mee te gaan streameren op snoek. Een beetje een allround hengel. Zelf denk ik aan aftma 9 en ongeveer 270 m lang. Hebben jullie een aanrader voor hem waar ik naar op zoek kan gaan? Idem voor een goede bijpassende reel.

Reacties: h.wildeboer@chello.nl

Gr Harold
Harold
Leeuwarden
26/06/2017