image description

RIVE een bekende naam met nieuw elan

RIVE een bekende naam met nieuw elan  

Door de redactie  

Bij veel (wit)vissers is RIVE een bekende naam. Waren de gewilde producten van dit merk niet altijd even makkelijk verkrijgbaar dan is dit nu iets wat tot de verleden tijd behoort. 

Sinds het bedrijf in 2013 overgenomen is door Jiangsu Holly Corporation wordt er hard aan gewerkt om de interne structuur te verbeteren om de dealers van RIVE sneller te kunnen beleveren. 

Nu zijn de producten van RIVE altijd al van topkwaliteit geweest, maar met het nieuwe management wordt nu nog meer gekeken om met vernieuwende productiemethoden en technieken dezelfde kwaliteit te garanderen tegen een betere prijs.

Wat altijd al een van de belangrijkste pijlers bij RIVE is geweest is innovatie, met dit als grote drijfveer zijn ze continu op zoek om op witvisgebied oplossingen en verbeteringen voor hun producten en de visserij te vinden.

Een andere pijler van RIVE is het beschikbaar zijn van producten en deze snel bij de dealers te hebben.

Deze pijler is nu geslagen met de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor en Europees Warehouse van RIVE in Lieusant ten zuidoosten van Parijs.


De officiële opening van het pand met van links naar rechts: Christophe Garcia General Manager van RIVE, François  Mossalgue voormalig eigenaar van RIVE, Jingxiong HU RIVE accountant, WU Tingchang  President of HOLLY CREATION GROUP, WU Dong  President en eigenaar van RIVE.

Met het nieuwe kantoor, showroom en warehouse wordt het nu nog makkelijker en sneller om producten uit te leveren.

Voor de Nederlandse dealers zal er echter niet veel veranderen buiten dat de voorraden van RIVE nu ook beter gemanaged kunnen worden vanuit het Nederlandse Warehouse in Dronten dat sinds begin dit jaar draait. Je zult dan ook steeds vaker RIVE producten gaan tegen komen bij je lokale hengelsportwinkel.

Tijdens de feestelijke opening konden we het warehouse zien en in de showroom ook de nieuwe producten van RIVE bekijken. Jan Zekveld de Nederlandse vertegenwoordiger voor RIVE nam alle tijd om ons de nieuwe producten te laten zien onder het genot van een hapje en een drankje.


De nieuwe leefnettas van RIVE, Sax Bouriche aqua, lucht- en waterdicht.


De nieuwe Holle elastieken. 


Telescopische plateau poot, makkelijk te verlengen zonder dat hij boven het plateau uitsteekt.


Het personaliseren van je kist is ook mogelijk en wie goed kijkt ziet een bekende naam.

 
Ook voor dobbers zit je aan het juiste adres bij RIVE.


Het Europese vertegenwoordigers team van RIVE met van links naar rechts: Luigi Mazza Italië, Andreas Risse Duitsland, Dion Raven, Wu Dong WU Dong President en eigenaar van RIVE, Jan Zekveld voor Nederland, Christophe Garcia general manager RIVE, Amer Jawad voor Engeland, Iwan Raven.

RIVE is klaar voor de toekomst en met het nieuwe team een merk waar we alleen maar meer van gaan horen. Benieuwd naar producten van RIVE? Vraag ernaar bij je hengelsport speciaalzaak of kijk op de website van RIVE.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De King’s Classic 2021terugblik en cijfers
Willem Moorman -
image description
Peter dobbert door…tussen mooie mensen
Willem Moorman -