image description

Nieuwe groepsreis Black Bass, snoek en barbeel

Visreis.nl  

Nieuwe groepsreis Black Bass, snoek en barbeel in Extremadura, Spanje  

Komend jaar gaan we van 26 april tm 32 mei 2018 met een beperkte groep van minimaal 8 en maximaal 12 personen naar Extremadura in Spanje. Hier gaan we tijdens ‘onze gesloten periode’ met 4 tot 6 huurboten op jacht naar deze de verschillende vissoorten die hier voorkomen. Met name de black bass is een gewilde soort. 

In deze periode leggen ze eieren en beschermen ze hun eigen nesten. Daarmee zijn ze extra agressief en bijtgraag. Daarnaast zijn ook de snoek en barbeel soorten die we tegen gaan komen.

De regio Extremadura ligt ten zuidwesten van Madrid en ten Noorden van Malaga op ongeveer 2 tot 2,5 uur rijden. In deze regio zijn veel stuwmeren met de mooiste namen zoals Serena, Garcia Sola, Cigara, Orellana en Gargaligas. 

Al deze meren hebben hun eigen specifieke soorten en visserij. Bij het ene meer tref je bijvoorbeeld meer snoek en barbeel en bij het andere meer ligt de nadruk weer op black bass of catchannel (kleine meerval).

Deze visreis wordt door Visreis.nl zelf begeleid als ook door twee lokale en zeer ervaren visgidsen die beiden Engels spreken. We maken gebruik van drie ruime gidsboten en drie self drive boten van ongeveer vijf meter en 15 PK motoren. Hiervoor is geen vaarvergunning nodig. Voor de liefhebbers (maximaal vier per dag) kunnen we ook bellyboten regelen en gaat er ook een gids mee. 

Zoals bij alle groepsreizen van Visreis.nl is een fotoboek van de eigen visreis inbegrepen in de prijs. Maar daarnaast ook een leuk startpakket van Quantum met kunstaas, de visvergunningen en het einddiner. 

Er is in februari ook een eerste centrale bijeenkomst  voor alle deelnemers waar we alle details van deze visreis gaan doorspreken. Kijk vooral ook eens naar deze artikelen en films van eerdere avonturen van onder meer Tom Sintobin. 

Webpagina https://www.visreis.nl/bestemmingen/groepsreis-extremadura-black-bass-snoek/
Artikel 1 http://www.totalfishing.nl/laatste-nieuws/articles/verticalen-in-extremadura-deel-1
Artikel 2 http://www.totalfishing.nl/laatste-nieuws/articles/verticalen-in-extremadura-deel-2 
Artikel 3 http://www.totalfishing.nl/laatste-nieuws/articles/verticalen-in-extremadura-deel-3
Artikel 4 https://www.deroofvis.nl/3009/buitenlands-sportvisavontuur-spaanse-furie-/ 
En de film https://vimeo.com/222737914 

De reguliere prijs van een week met de huurboot in Extremadura is 995,- euro pp. Deze visreis bieden we aan voor slechts 945,-- euro per persoon inclusief de extra’s. Bijkomende kosten zijn eigen verzorging, de vlucht en lokaal transport met de huurauto. 

De vluchten verzorgen we zodra het minimum aantal van acht deelnemers is bereikt en des te eerder we die kunnen boeken hoe voordeliger het is. De kosten liggen rond 250 tot 300 euro per persoon inclusief 20 kilo bagage en 10 kilo handbagage. 

Mogelijke luchthavens om van te vertrekken zijn Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam of Weeze. De kosten van de huurauto inclusief benzine bedraagt ongeveer 100 euro pp.

Wil je meer weten over deze of andere visreizen? Neem dan contact op met Visreis.nl, Joris Nieuwenhoff, info@visreis.nl of 0628 – 308 345.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -