image description

CV Fishing Grootste online aanbod van vintage hengelsport

CV Fishing  

Grootste online aanbod van vintage hengelsport  

Naast reguliere tweedehands visspullen hebben wij van CV Fishing ons aanbod aan vintage hengelsport verder uitgebreid én blijven we dit uitbreiden.

De spullen zijn geschikt voor zowel de hengelsport verzamelaar als de liefhebber van de klassieke hengelsport die er nog mee gaat vissen. De vintage pagina op onze website is er zelfs voor aangepast én uitgebreid. 

De hengels zijn verdeel in de categoriëen voor de verschillende visserijen. Je vindt uiteraard veel merken als Hardy, CJW Fairplay en Casting Corner. Zowel handgebouwde hengels van Cor Spinhoven of Jan Schreiner, tot klassieke fabriekshengels van Shimano. Ook vele verschillende vintage molens én reels van merken als ABU, Mitchell, Shimano en Orvis. 

Ga jij graag met een klassieke hengel set naar de waterkant? Dat snappen wij, wie wil nou niet een 20 ponder drillen met een prachtige Bruce & Walker die kromt tot op het handvat of die ene vlagzalm vangen aan een prachtige Hardy vlieghengel.

Ons complete aanbod is online te zien én te bestellen. Echt welke week wordt de website aangevuld met 50 tot 100 producten. We kunnen zelfs verklappen dat de aankomende weken er zelfs éxtra veel vintage hengelsport online komt. Het loont dus om onze website dagelijks in de gaten te houden. 

Ben jij een hengelsportverzamelaar die een deel van zijn collectie wil verkopen of inruilen, of moet er door omstandigheden een hengelsportverzameling of -uitrusting verkocht worden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij op een professionele manier altijd voor een snelle, maar vertrouwde afhandeling zorgen.

CV Fishing
Herinckhavestraat 5
7557 JJ Hengelo
www.cvfishing.nl
info@cvfishing.nl
074-7002160

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -