Big game materiaal
Beste allemaal,

In verband met emigratie plannen naar Bonaire ben ik op zoek naar big game visgerei en materiaal; hengels, molens, aas, lures etc.

Hoor graag van jullie als jullie iets aan te bieden hebben. Dank!

Groet

Jan
Jan, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Amsterdam, 07/06/2023

REAGEER

Gravatar
Herman van Laar
.Halfweg

Hallo Jan, ik heb uit een nalatenschap van een visvriend
heel veel big game little big gamespullen te koop heel veel grote pluggen splinternieuw.emailsdres: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  • one year and one week geleden
Gravatar
Nico
.IJsselstein

Ik kan je het volgende aanbieden: 2x shimano stc reissets 1 is 10-15 kilo, de ander 15-25 kilo voorzien van shimano tl-20 en tl 25, dit geheel past in je koffer.
Verder glasvezel vaste boothengels 15 en 25 kilo met penn senator 20 en 40, verder grote hoeveelheid pluggen en lures om te trollen en allerhande gear om onderlijnen enz te maken (sleeves pionawire, haken wartels enz.
Als je interesse hebt bel even en kom kijken 0616640882

  • one year and 4 days geleden
Gravatar
Ted Lexmond
.Zoetermeer

Beste Jan,

Ik heb nog een volglas big game hengeltje van ongeveer 100 lbs met top rolloog voor het zware drill werk vanuit de boot, met een stalen buttje die demontabel is, hengeltje is netjes afgebouwd, vermoedelijk door Jan Brune. Dit setje is met 2 messing reels waarvan een grote en een kleine, als ik mij niet vergis is het een everoll reel, en een grote big game reel waarbij de slip goed instelbaar is, en de reel is voorzien van twee beugels waarmee de reel te zekeren is aan de gevechtsstoel in de boot. Als je interesse hebt in een bruikbare set voor het zwaardere big game werk, wil ik het een en ander eventueel wel voor jou bij elkaar zoeken en een afspraak met je maken als je echt geïnteresseerd bent ?. Laat in dat geval maar even weten aan mij.
email:tlexmond@ziggo.nl

Met een vriendelijke groet,

Ted Lexmond

  • 11 months and 3 weeks geleden