image description

Ze zijn er

Visreis.nl  

Ze zijn er  

De skrei is gearriveerd in Alesund. Schipper Nick van de Wahoo heeft het goed uitgezocht qua periode. 

Grote scholen haring verzamelen zich momenteel in het fjord en de grote azers waaronder de kabeljauw doen zich rijkelijk tegoed aan deze grote hoeveelheid aasvissen. 

Precies zoals de planning was zijn de dikke gullen de haring achterna gezwommen het Alesund fjord in. Deze periode duurt vanaf dit moment nog maar 4 weken. Het is dan ook zaak om daar nu heen te gaan. 

Op dit moment staat in Alesund alles in het teken van de Skrei en er worden hier jaarlijks exemplaren tot wel 30 kilo gevangen. De eerste resultaten zijn nu al indrukwekkend. 

De grootste van de afgelopen week was 118 cm en 19 kilo! En er was genoeg te vangen. Dus stap in dat vliegtuig en ga zsm naar Nick in Alesund voordat ze op zijn. Dit is echt een unieke mogelijkheid.

De Wahoo is een schitterende en perfect uitgeruste sportvisboot en Nick brengt je in no time op de juiste plek. Met maximaal 10 personen is er voldoende ruimte om relaxed te kunnen vissen. 

Met het juiste materiaal, een 10 tot 20 lbs boothengel en een mooie grote shad, heb je hier een perfecte visserij op deze slagschepen. Maar ook leng, koolvis, zeewolf en heilbot behoren tot de mogelijkheden.

Deze visreis wordt aangeboden in samenwerking met Visreis.nl. Kijk voor meer informatie op https://www.visreis.nl/bestemmingen/wahoo/