Winkelbezoek Fish Inn

Fish Inn

 

Als je als sportvisser aan Limburg denkt, gaan de gedachten meteen naar de Maas als viswater die hier ons land binnen stroomt. Steeds meer liefhebbers van de hengelsport denken bij de naam van Limburg en Maas ook direct aan Fish Inn uit Venlo. Eigenaar Richard Reijnen is in 1995, na al vele jaren ervaring in de hengelsport, gestart met zijn eigen zaak genaamd “Fish Inn” gevestigd aan de Roermondsestraat 80 in Venlo.

                       

In deze tien jaar heeft Fish Inn zich zodanig ontwikkeld dat iedere roofvis-, karper- en witvisser zijn hart kan ophalen in deze zaak. Het blijkt ook dat heel wat sportvissers van ver komen gereden om juist daar hun hengelsportartikelen aan te schaffen. Zij blijken het zeer deskundige advies en het uitgebreide assortiment en daarbij op hun gemak met een kop koffie de winkel kunnen doorstruinen, zonder een opdringerige verkoper in hun kielzog te hebben, erg belangrijk te vinden. Bij Fish Inn liggen vaak nou net de materialen die je ergens anders niet kunt vinden omdat het assortiment zelf door fanatieke sportvissers wordt samengesteld.

                       


De winkel is mooi overzichtelijk. De hengels liggen op de volle lengte uitgestald zodat ze meteen vastgepakt en uitgetest kunnen worden. Alles ligt voor het aanpakken en niets ligt in vitrinekasten of achter de toonbank met uitzondering van de dure molens en beetverklikkers. Er wordt goed naar de klant geluisterd wat resulteert in vele merken tegen scherpe prijzen. Ook via Internet is Fish Inn erg actief op het gebied van verkoop dankzij een overzichtelijke en gebruikersvriendelijk internetsite: www.fishinn.nl.

Hier wordt een zeer compleet scala aan roofvis-, karper- en witvisartikelen aangeboden (12.000 artikelen) die tegen de scherpste prijzen verkocht worden. Kortom, deze site is een aanrader. Fish Inn zorgt ervoor dat het artikel binnen vijf werkdagen wordt afgeleverd en als het eens mocht gebeuren dat een besteld artikel niet leverbaar is (niet leverbaar bij de groothandel), dan wordt u gebeld of u ontvangt een persoonlijk mailtje waarbij er samen naar een oplossing wordt gezocht. Meedenken en goede service staan hoog in het vaandel bij Fish Inn!

                       


Wat meteen opviel was het giga grote aanbod van kunstaas: alle maten, kleuren en merken die mede door de praktijkkennis van Richard zelf zijn aangeschaft.
Verder is er een groot aanbod van Minn Kota elektromotoren van goedkoop tot duur met alle toebehoren, zoals accu’s en verschillende soorten acculaders. Als we het toch over de botenvisserij hebben kijk ook eens naar de dieptemeters van Eagle/Lowrance. Tevens liggen er van verschillende merken het totale aanbod aan roofvishengels, molens en reels. In het bijzonder van het merk Shimano heeft Fish Inn het totale aanbod in molens en reels. Op karpergebied ligt er de volledige range nieuwe Fox karperhengels op voorraad en zijn de stretchers en rod pod’s mooi uitgestald. Op deze wijze ziet men dat er gewerkt wordt aan een zo breed mogelijk pakket.

Wat de witvisvisserij betreft valt meteen de grote hoek aan visvoeders op. Hier wordt gestreefd naar een overvloed aan keuze van kant en klare en enkelvoudige voeders die altijd kakelvers in het schap liggen. Veel bekendheid hebben de eigen visvoeders van Fish Inn: hier komen veel vissers uit alle windstreken speciaal voor naar Fish Inn. De vaste hengels liggen allemaal uitgestald en de Rive en Techni Works plateau’s staan allemaal gebruiksklaar.

                       


“Kunstaas waar moeilijk aan te komen is voor de sportvisser hangt vaak wel bij Fish Inn”

Op karpergebied zijn de merken te veel om op te noemen. Fox heeft bijna zijn hele gamma bij Fish Inn uitgestald en bijna alle Baitrunners liggen voorradig. Grote bekendheid hebben de diepvriesboilies die in overvloed in de vriezers liggen. Over praktijkkennis kunnen we kort zijn, dit is top! Richard zelf beoefent fanatiek de roofvis en karpervisserij en is iedere week op en langs het grote water te vinden. Ook organiseert hij iedere winter een vistrip naar verre bestemmingen (Afrika en Zuid Amerika) om op eigen houtje de grote giganten aan de schubben te komen wat hem iedere keer wonderbaarlijk lukt. Dan heb je nog zijn medewerker Sjeef , een fanatieke wedstrijdvisser, die al de nodige prijzen in de wacht heeft gesleept en over veel praktijkkennis beschikt.

Een bezoek aan Fish Inn in Venlo is voor de serieuze sportvisser zeer zeker de moeite waard en blijft altijd interessant maar ook leerzaam. Fish Inn behoort tot de top van hengelsportzaken die de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. De routebeschrijving vindt u op de site www.fishinn.nl (Tel. 077-3541449)

                       


“Gastvrije Richard (links) en Sjeef staan voor u klaar”


 

ANDEREN LAZEN OOK