Wedstrijd met slechts één haakje

klik om naar de website te gaanBerenkuil “One Hook Competition”

Forelvijvers “De Berenkuil” organiseert een ludieke competitie met leuke prijzen en bekers. Tijdens deze competitie mag er slechts met één haak gevist worden. Verspeel je een vis door breuk, dan is de wedstrijd over.

De One Hook Competition zal gehouden worden op 28 november aanstaande. Op de betreffende dag zal er gevist worden van 1 uur tot 5 uur ‘s middags en het inschrijfgeld bedraagt € 15,—.

De spelregels:

     
  1. Er wordt gevist op stuks. Bij gelijke stuks bepaalt het gewicht.
  2.  
  3. Als je je haak verspeelt, ben je uitgesloten van verdere competitie. Dus ook als je deze tijdens het onthaken verliest. Je mag ook niet dezelfde haak opnieuw aanzetten.
  4.  
  5. Je mag natuurlijk één of meerdere reservehengels hebben, maar als je van één van je hengels de haak verliest, ben je uitgesloten van verdere competitie.
  6.  
  7. Ben je je haak verloren dan meld je dit aan de organisatie. Je stopt dan met vissen in wedstrijdverband en laat je vangst wegen. Je puntentelling is dan beëindigd. Je mag daarna nog wel doorvissen, maar je gevangen forellen doen niet meer mee voor het eindresultaat.
  8.  
  9. Vals of verkeerd gehaakte forellen tellen niet mee.
  10.  
  11. Je eerste stek wordt bepaald d.m.v. loting. Er zal om het uur worden gewisseld. De volgende stekken mag je zelf uitzoeken, mits minstens 4 plaatsen verder dan je vorige stek.
  12.  
  13. Je krijgt bij aanvang een scorekaart. Op deze scorekaart kun je je vangst turven. Na elke sessie dienen je beide buren een handtekening op je scorekaart te plaatsen, ter controle van de gevangen forellen.
  14.  
  15. De eerste drie kunnen extra punten verzamelen voor de jaarlijkse Berenkuil-competitie. De 1ste plaats levert 3 punten op, de 2de plaats 2 punten op en de 3de plaats levert tot slot 1 punt op.
  16.  
  17. Verder gelden de regels zoals gebruikelijk op de visvijvers van de Berenkuil.
  18.  
  19. Bij onduidelijkheden beslist de wedstrijdleiding.
  20.  
  21. De Berenkuil probeert er een gezellige dag van te maken voor iedereen. Het is vast niet moeilijk om ongezien stiekem een haak aan te knopen, maar we rekenen op jullie sportiviteit.

Geinteresseerden kunnen zich hier opgeven.

Wij wensen u namens de Berenkuil alvast veel plezier.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Roofvis Event Gouda 2024
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -