image description

Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel in VIS TV (video)

In de zevende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 18 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Al vroeg in de ochtend staan Tamme en Marco aan de oevers van de IJssel en werpen met shads op snoekbaars. De aanbeten zijn spijkerhard en deze buitenbocht van de rivier levert ieder een snoekbaars op. Nu deze missie geslaagd is rijden ze door naar stek twee om te feederen.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:
 
 

Barbeel wens
Marco maakt meteen een vliegende start en vangt een prachtige blauwneus: een typische bewoner van het stromend water. Tamme vist vooral in Friesland waar je vrijwel alleen stilstaand water hebt, maar nu hij aan de stevig stromende IJssel vist, ziet hij zijn kans om zijn lang gekoesterde droom – het vangen van een barbeel – te verwezenlijken. Na een flinke aanbeet drilt hij een sterke vis. Is dit dan de barbeel waar hij van droomde?


Dat zie je zondag 18 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen
Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -