Vers van de pers: ‘Telling Tales’

klik om naar de website te gaan

Lees- en kijkplezier, verzorgd door Hengelsporthuis.com

Vers van de pers: ‘Telling Tales’

Dit kersverse karperboek telt tweehonderd bladzijden en bestaat uit 16 aangrijpende verhalen van mensen uit het Korda Team.  Bekende vissers zoals Danny Fairbrass, Damian Clarke, Adam penning, Tom Dove, Ali Hamidi, Etienne Gebel en Jens Berntsen laten de lezers delen in hun avonturen aan de waterkant.



Er wordt openhartig verteld over hun persoonlijke belevenissen en ervaringen, waarbij het hoe en waarom er wordt gevangen zeer nauwkeurig wordt belicht. Omdat er zo enorm veel waardevolle informatie in dit boek staat, is het lezen van dit boekwerk niet alleen interessant voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde karpervisser. Tevens krijgt de lezer een kijkje achter de schermen als er wordt gevist op moeilijke Engelse ‘day ticket’ wateren, maar ook wordt het avontuur gedeeld als er jacht wordt gemaakt naar bijzondere targetvissen die zelden of nooit worden gevangen…



Telling Tales is een heerlijk boek om te lezen en bevat prachtig beeldmateriaal van zeer mooie vangsten, tevens wordt de sfeer aan de waterkant perfect geïllustreerd. Hierdoor is Telling Tales nu al een ‘must have’ en dit boek mag zeker niet ontbreken in de boekenkast van ieder zichzelf respecterende karpervisser.

Het hierboven beschreven Engelstalige boek kost slechts € 29,99 excl. verzend-/verpakkingskosten en is heel eenvoudig te bestellen via de webshop van:
www.hengelsporthuis.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -