Vacature Hedesunda Camping, Zweden

Vacature Hedesunda Camping   

Ben jij een jonge, handige en sportieve roofvisser? Lijkt het je leuk om je hobby met werk te combineren? Kom ons komende zomer helpen...

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Assisteren bij de bootverhuur (bootuitleg, bijtanken, uitleg waterkaart en vaarroute, uitdelen materiaal etc.)
• Visgidsen met zowel volwassenen als jongeren.
• Het organiseren en begeleiden van de wekelijkse viswedstrijd (voor kinderen).
• Vlotvissen met kinderen.

Wij werken hier in teamverband en iedereen moet overal bij kunnen helpen. Je werk zal naast het vissen en de bootverhuur dus ook bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden zoals het assisteren bij de sportieve en kinderactiviteiten, verhuur en onderhoud van materiaal, grasmaaien, onderhoud, vuil ophalen en schoonmaken.In het hoogseizoen werken we met een team van ongeveer vier Nederlandse jongeren die ons helpen bij sportieve, creatieve en kinderactiviteiten. Bij ons op de camping doen we alles gezamenlijk en er bestaan geen mensen die alleen leuke of alleen nare klusjes doen. Wij vinden een goede sfeer in ons team erg belangrijk!

Wij bieden je een bijzondere ervaring in een leuk en gezellig team. In je vrije tijd krijg je de kans om zelf in dit prachtige gebied te vissen en staat er een bootje tot je beschikking. Je krijgt de verantwoording en de mogelijkheid om je creativiteit en eigen inbreng te uiten.

Wij bieden je tevens reiskostenvergoeding (in overleg), kost en inwoning, gebruik van wasmachine, droger en huurmateriaal voor je vrijetijdsbesteding. Je ontvangt wekelijks een klein bedrag op basis van zakgeld en bij goed functioneren ontvang je aan het eind van je verblijf een kleine beloning.

Ben jij enthousiast, sportief, niet bang om te werken, zelfstandig, flexibel, creatief en wil je een leuke buitenlandervaring op doen in een gezellig en gemotiveerd team, dan is dit  iets voor jou!

Wij zoeken iemand die minimaal 19 jaar is, goed Nederlands & Engels spreekt en het liefst ervaring heeft met boten en zowel snoek als snoekbaars vist. Periode: 1 juli t/m 1 september.
Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een e-mail naar info@hedesundacamping.se