image description

*** Tommy Pickering sluit zich aan bij nieuw coarse fishing NYTRO ***

Een van Europa's bekendste en meest gerespecteerde wedstrijdvissers - Tommy Pickering - heeft zich officieel aangemeld om ons nieuwe coarse fishing NYTRO te steunen.
 
Op zijn eigen Facebook-pagina zei Pickering tegen zijn volgers: “Het is een heel spannend project en ik kon geen nee zeggen toen ze me hun plannen op korte en op lange termijn lieten zien. Eigenlijk was ik stomverbaasd!”
 
Sonik Sports-oprichter Ian McCormack merkte op: "Tommy is waarschijnlijk een van de meest populaire persoonlijkheden, zowel in het VK als in heel Europa. Ik ben erg enthousiast over het vooruitzicht om samen te werken aan de opbouw van ons nieuwe merk Nytro!”
 
“We werken momenteel aan veel projecten voor 2023 en verder en het is geweldig om Tommy Pickering aan boord te hebben”, zegt Pascal Vermeulen, “Hij is de juiste persoon om  mee samen te werken, om ons feedback te geven, ideeën te delen en ons te helpen ontwikkel veel nieuwe en innovatieve matrialen waarvan vissers niet eens wisten dat ze het nodig hadden!”

ANDEREN LAZEN OOK