Tiende Jubileum Opruimdag Rozenburgse Landtong

Tiende Jubileum Opruimdag Rozenburgse Landtong  

Op zaterdag 28 september heeft een groep van 28 man en acht kinderen de tiende Opruimdag gehouden op de Rozenburgse Landtong. Er is ruim vier kubieke meter vuil geraapt en afgevoerd naar het lokale milieupark.  
 
De groep, voor het merendeel zeevissers van diverse verenigingen, heeft hiermee wederom een signaal afgegeven aan recreanten om het eigen afval mee naar huis te nemen. 
 

 
Uiteraard werd er na afloop van het opruimen ook nog gevist. Armel wist een mooie maatse wijting (33 centimeter) te vangen en won een mooie boothengel. Dankzij de support van trouwe sponsoren, groot en klein, werd er na afloop in de Veerheuvel een tombola gehouden.
 
De 'Goody Bags' voor de rapers waren goed gevuld met bruikbaar hengelsportmateriaal. De sponsoren van deze jubileumeditie waren:  
 
Avicentra Oostvoorne -Havenbedrijf Rotterdam - EAGLE hengelsport –Deltaport – Barzilay BV. E.M.O. overslagbedrijf – Zeehengelsport – Rest. Veerheuvel – Opzoomer – Fam. van der Haven. Meubelagent BV. – Hengelhuis Maassluis – Total Fishing – Fam. Doeven – Delta Fishing Stellendam. Keukenstudio de Singel BV.

www.rozenburgse-landtong-opruimdag.webklik.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK