SwitchFire Sonar

klik om naar de website te gaanHumminbird’s nieuwe, exclusieve SwitchFire Sonar

Hiermee worden twee unieke opties toegevoegd om uw sonarinfo 2 dimensionaal te bekijken in een uitgebreider kleurenscala: Heldere- of Maximale Modus. Objecten van gelijke grootte lijken op grote afstand kleiner dan dichtbij.

Door middel van de TVG software (Time Variable Gain/ Verhoudingencorrectie) wordt de weerkaatsing softwarematig gecorrigeerd waardoor de verhoudingen realistischer worden weergegeven.

Door deze “normalisatie” lijken objecten van gelijke grootte (bijv. vis) op het scherm even groot, ook al zijn zij op enige afstand van elkaar verwijderd. Deze technologie heeft nu de naam SwitchFire Sonar gekregen en wordt als volgt toegepast:

In de Heldere Modus worden de weerkaatsingen softwarematig “gefilterd” en alleen vis en structuren worden weergegeven, resulterend in een schoon/rustig, scherp, helder en beeld zonder (oppervlakte)ruis.

De Heldere Modus is bijzonder geschikt voor gebruik in ondiep of turbulent water om ongewenste storingen te verminderen. De unit stelt  het vermogen automatisch af om een zo optimaal beeld weer te geven zonder dat de gebruiker de instellingen hoeft te wijzigen.

 
SWITCHFIRE: Helder

In de Maximale Modus ziet u veel (verbazingwekkende) details betreffende objecten, spronglagen en/of waterstromingen (bijv. plankton, wier en/of algen in bloei, kleine aasvisjes). Deze Modus is bijzonder geschikt voor dieper water, verticaal vissen en aasdetectie.

SWITCHFIRE: Maximaal

Voor vragen of meer informatie, kijk op www.baronmarine.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -