Snoekstreamers maken met Lureparts.nl

Snoekstreamers maken met Lureparts.nl

Door Berthil Bos

Deze grootste roofvissnoepwinkel van Nederland is gevestigd in Elst, een mooi plaatsje in Gelderland. Lureparts.nl is een Webwinkel waar je ontzettend veel producten tegenkomt waarmee je zelf kunstaas en ander roofvismaterialen kan maken, verbeteren, aankleden of verfraaien.

Naast deze honderden artikeltjes vind je ook heel veel kant en klaar producten, die je niet overal tegen komt. Ook komen we deze snoepwinkel op ieder grote hengelsportbeurs tegen, zo ook weer op de VISMA van 6, 7 en 8 Maart in Ahoy te Rotterdam.

We waren weer even op bezoek in Elst om jullie als trouwe bezoekers een kijkje te geven in de keuken van Lureparts.nl. Samen met Oscar Wissink laten we zien hoe eenvoudig en relatief goedkoop je een uiterst gluiperig en dressuur doorbrekend kunstaasje kan bouwen, de streamer.

Oscar en ikzelf zijn zeker geen professionals op het gebied van het vliegbinden, maar met de producten van Lureparts kom je ook als beginner met een vangende streamer aan de waterkant. Denk nu niet dat je deze mengeling van bont veren en/of bucktail alleen met een vliegenhengel moet presenteren, want ook met een spinstok is dit kunstaasje prima te vissen.

Veel plezier bij dit filmpje en doe je voordeel hiermee.
Berthil.

.