Shimano weer van de partij in Utrecht!

Shimano weer van de partij in Utrecht!

Dit jaar is Shimano weer te vinden op de Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht. Op de stand vindt u naast een representatieve selectie van het Shimano assortiment tevens de producten van Rapala, Storm, Power Pro, Sufix en Plano.

Er zijn diverse nieuwe molens te zien waaronder de nieuwe Twin Power SW: de eerste speciaal voor zoutwater en heavy duty gebruik ontwikkelde Twin Power!

Uniek is de introductie van de Baitrunner D molen. Beter bekend als de Amerikaanse Baitrunner molen. Na bijna 25 jaar trouwe dienst is het D model de nieuwe telg in de Baitrunner familie.

 

Nieuw zijn ook de kleine modellen Baitrunner molens in de maten 2500 en 4000. Deze zijn verkrijgbaar in 3 uitrusting- en prijsklassen.  Deze molens zullen zeker in de smaak vallen bij de specialisten onder de bezoekers. 

In de molentechnologie zijn er tevens nieuwigheden te vinden in de nieuwste toegepaste materialen. Hier doet Ci4 zijn introductie. Dit materiaal is ultralicht, stijver en corrosievrij. Uniek en perfect materiaal voor hoogwaardige molens.

Bij de Shimano hengels treft men nieuwigheden aan in alle categorieën. De nieuwe, exclusieve hengels met de toevoeging ULTRA zijn gebouwd met de allerbeste materialen en zullen zeker de show stelen….

Daarnaast is het kunstaas van zowel Rapala als Storm te bewonderen. Nieuw in het assortiment van Rapala: de nieuwe, award winnende, Rapala MaxRap plug. Het kunstaas merk Storm is dit jaar stevig uitgebreid met o.a. nieuwe pluggen en shads zoals de levensechte Live Kickin’ Shad.

Reden genoeg om de Shimano stand een bezoek te brengen om alles te weten te komen over de noviteiten van 2010!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Roofvis Event Gouda 2024
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -