Primeurs op de Fair!

Een bezoek aan de ‘Fair for Lure & Fly 2008’ staat op zaterdag 13 en zondag 14 september a.s. garant voor avontuur voor jong en oud. Het Eiland van Maurik is op beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur voor een entreeprijs van 5,- Euro toegankelijk en er is ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Verdere informatie, inclusief een foto- en videoimpressie van de Fair for Lure & Fly 2007 vindt u op
www.fairforlureenfly.nl. Op deze site zal tot het begin van de Fair ook nog de laatste en nu nog ontbrekende informatie te vinden zijn.

Enkele primeurs:

Ultimate : Een zeer speciale range van 7 roofvishengels: verticaal, drop shot, jerkbait en shadvissen.
Allemaal tweedelig en gemaakt uit de nieuwe ‘NANO-blanktechnologie’. Wat betekent dat deze stokken zeer licht en zeer gevoelig zijn, maar voornamelijk heel erg sterk.



‘1000Vliegen’:
De website van deze nieuwe kunstvliegenwinkel www.1000vliegen.nl is inmiddels online.  Kwalitatief zeer hoogwaardige vliegen, een enorme keuze, snelle levering, makkelijk en veilig betalen. 1000vliegen.nl is ook met een stand aanwezig op de Fair for Lure & Fly.



Kanoshop: De Kanoshop.nl gaat op de fair clinics organiseren, dus geïnteresseerden; schrijf je ter plaatse in om de kano van je keuze uit te proberen.

Ben’s Fishing Tackle: Nieuw zijn de Baleno producten en de nieuwe Ben’s Dynamic kleding voor de actieve sportvisser. Verder de 2009 modellen van Major Craft zeebaarshengels en St Croix.

MacFishing: Dit jaar zijn 2 nieuwe modellen toegevoegd aan de “Hi&Dry” bellyboten-range, namelijk de Camouflage en de luxe DXL uitvoering. Deze zijn in Maurik buiten te testen onder begeleiding van het Dutch Fishing team. Verder nieuws is dat Sundridge met een nieuw bomberjack en nieuwe tweedelige waadpakken uitkomt.

Rozemeijer:  Op de Fair primeurs in de vorm van Rozemeijer Master Edition hengels waaronder 7 hengels in de Isaiasch Selection. Hengels met een supersterke Nano-carbonstructuur waaronder dropshot-, jerkbaithengels en een veelzijdige Powerstick.

Lureparts: Onder meer Heiddy jerkbait bouwpakketten, Bell Lure bodies (trilling producerende spinnerbodies) en kant-en-klaar kunstaas zoals de Bössel van Eric de Lange en nieuwe jerkbaits van Nick Kloosterman.

JB Boten:  Op de Fair wordt een speciaal uitgevoerde ‘tiller’ JVX getoond van Carolina Skiff. Ook de nieuwe JV staat er, compleet ingericht voor de sportvisser.

viskajakken.nl :  Biedt u een interessant en steeds uitgebreider assortiment . Bezoek onze hoofdvestiging te Bergschenhoek en laat u adviseren door onze specialisten, die zelf ook wekelijks intensief met diverse producten in de praktijk werken of bezig zijn.

Shimano: Updates van Stella, TwinPower en Stradic molens en Storm- en Rapala nieuwtjes zoals de Storm shads en Rapala Clickin’ Rap jerkbait.

Willem Stolk is aankomend weekend ook aanwezig op de Fair for Lure & Fly.
Willem zal zondag onder meer een lezing verzorgen over ‘dropshotten’, want steeds meer vissers zien in, dat ook deze techniek uiterst effectief kan zijn. Naast het geven van informatie over diverse technieken, zal hij ook zijn boek signeren voor diegenen die dat wensen.

Svendsen Sport:  Nieuw kunstaas van Savage Gear en nieuwe kleurenvarianten bij de Butch.
Ook veel nieuwe producten van Scierra.
 
HT Baits: Zijn zelfgegoten shads brachten Henk Thielens veel lof van topvissers. Nieuw zijn zeebaars twisters zoals de TailShaker, maar ook shads als de Pencil.

Trysil: Er is een nieuwe camping bijgekomen vlakbij de visgronden. De ‘Call of the Wild’ organisatie is verder de eerste Europese aanbieder van het driftbootvissen met Clackacraft driftboten. Op de Fair wordt tevens een snoekvisclinic en een vliegviscursus geïntroduceerd.

Fish-Inn: Hengels en molens van bekende merken tegen zeer scherpe prijzen en een speciale aanbieding van tweedelige Prologic Wilderness drijfpakken.

Jarvis Marine: Spro heeft de exclusieve verdeling in handen van Jarvis elektromotoren. Diverse modellen zullen gepresenteerd worden op de Fair in de stand van Spro.

Honda: De nieuwe BF 40 en BF50 buitenboordmotoren.

Yamaha:  De komst van de Linder Sportsman 445 BASIC en MAX boten breidt Yamaha zijn ruime line-up aan boten verder uit. Met licht aluminium weegt de boot 177 kg.

Suzuki:  Suzuki introduceert de nieuwe 4-takt DF100 EFI buitenboordmotor. Deze beschikt over lichte compacte componenten en levert een hoog koppel met veel vermogen.

 Voor meer informatie over de Fair, zie www.fairforlureenfly.nl