image description

Penn Festival (groepsreis) noord Noorwegen

Nog nooit in Noorwegen wezen vissen of wil je nog meer leren en een leuke week vissen met alleen Nederlandse en Belgische vissers ? Dit is je kans, ga mee naar het Penn Vesteralen Festival van 28-08 tm 04-09-2024.

Linda, Raffie, Willy, Maurits en 2 visgidsen zullen deze visreis begeleiden en jullie alles leren over het vissen in Noorwegen. Cordes Travel visreizen zet hier weer een prachtig Festival neer.

We vliegen van Amsterdam naar Vesteralen, het begin vd Lofoten, daar komt de visgids ons allemaal ophalen en rijden we in 5 min. (6km) naar de accommodatie. We vliegen op één dag, zonder overnachting naar Noorwegen en ook de terugreis op dezelfde dag. Dus in de ochtend vertrekken en dezelfde dag in Noorwegen.

Prachtige huisjes met 3 of 4 slaapkamers, ontbijt zit inclusief in de prijs en er zijn verschillende restaurants in de buurt, oa op loopafstand, voor die vissers die niet willen koken. Boodschappen kun je doen in de grote supermarkt op 5 min. rijden vd accommodatie, met het busje vd visgids.

Voor de deur liggen dikke stabiele zeewaardige 23.5ft visboten klaar met 150pk en de visgids neemt jullie gratis 1 dag mee aan boord. Er is een viswinkel aanwezig voor materialen en we kunnen er pakken en hengels huren.

Elke avond komen we bij elkaar samen met de visgidsen om de dag te bespreken, plan te maken voor de volgende dag en we zijn er om alle vragen over stekken, technieken en materialen te beantwoorden. De visgidsen varen elke dag naar de beste stekken en iedereen mag volgen, geheimen zijn er niet.

En nee je bent nergens toe verplicht die week, bijna alles mag en bijna niets moet. Ook komt de organisatie zich niet opdringen aan boord, wij varen niet met jullie mee aan boord, wij hebben onze eigen boot en varen met z’n allen en de visgidsen naar de beste stekken. Jullie verblijven dus met je eigen groepje in je eigen huisje en wij als organisatie komen niet in jullie huisje slapen en vissen niet mee aan boord, daar hebben we de échte officiële gecertificeerde visgidsen voor.

Om het een klein beetje spannend te maken hebben we mooie prijzen voor de drie vissers die de langste vissen weten te vangen. Gewoon voor de lol, beetje spanning en vooral voor de eer. De drie winnaars krijgen ook nog eens een mooie trofee. En de kans op een vis richting de 200cm is echt groot, er worden grote lengen gevangen, maar ook heilbotten tot over de 2m !

Kortom wil je een topweek vissen in Noorwegen, voor het eerst naar Noorwegen of al gevorderd, vraag een geheel vrijblijvende prijsopgaaf aan en grijp die kans om eens écht te vissen in Noorwegen op kabeljauw, koolvis, heilbot, pollak, leng, lom en nog wat andere soorten. Een week waar je heel veel kunt leren, gaat vissen op één vd beste visgebieden van Noorwegen en onder begeleiding van top visgidsen en een super organisatie door Cordes Travel visreizen.

Wil je meer informatie, klik op >>deze link<< voor de foto’s vd boten, de huisjes en de prijzen van Vesteralen, heb je interesse mail dan even met Cordes Travel visreizen.

Meer informatie over de Penn Festival van 2024 of zelfs 2025, klik dan even op >>deze link<<

Heb je nog vragen bel of mail ons even: www.cordestravel.nl

Groetjes,

Linda en Raffie Cordes

www.cordestravel.nl