image description

Noorwegen en IJsland zijn HOT !

Vissen in Noorwegen en IJsland zijn hot op dit moment, in IJsland hebben we voor dit jaar nog maar 5 huisjes vrij tussen mei en september, de rest is allemaal volgeboekt. Maar ook Noorwegen is voor 95% volgeboekt en dat is een goed teken.

Cordes Travel ziet haar markt voor het 16e jaar groeien. Al 16 jaar is Cordes Travel specialist in visreizen en staan bekend om hun uitstekende service en kwaliteit, Linda en Raffie Cordes staan 24u per dag klaar voor hun groepen en dat merken zij in hun boekingen, elk jaar weer meer boekingen.


Prachtige noorse natuur

Cordes Travel biedt dan ook een enorme service en zijn uniek daar in, de groepen krijgen een dik boekwerk van maar liefst 60 pagina’s hoe te vissen in Noorwegen of IJsland, men krijgt A3 gelamineerde kleuren zeekaart, ideaal want zo blijft de zeekaart ook aan boord droog en schoon. Verder krijgt iedere groep die een visreis bij Cordes boekt een gratis sportvis-pakket t.w.v. 150,-, krijgt elke groep die ook vliegtickets boekt sterke kofferlabels én kan men gratis bij Cordes Travel op kantoor een prive-les boeken met jullie eigen groepje, onder het genot van een hapje en drankje neemt Raffie jullie visgebied door, geeft tips, trucs en adviezen en bespreekt alle stekken en technieken, zo ben je altijd goed voorbereid op je visreis. En is er jaarlijks de grote Cordes Traveldag met rond de 1000 bezoekers, 65 medewerkers, er zijn lezingen, er zijn visgidsen aanwezig en je ontmoet die vissers die naar dezelfde accommodatie gaan, kortom een unieke exclusieve topdag ter voorbereiding van je reeds geboekte visreis.

Dikke kabeljauw uit IJsland

Maar zoals gezegd Noorwegen en IJsland zijn zeer populair op dit moment, Linda en Raffie zijn al volop met de boekingen 2021 bezig en hebben al aanvragen staan voor 2022, heel veel vissers willen in bepaalde maanden/weken naar Noorwegen of IJsland, zijn dan ook vaak gebonden aan die weken of maanden, dus willen ze zeker van van een plaatsje.

Prachtige heilbot uit Noorwegen

Zo zijn ook de groepsreizen van Cordes Travel al volop geboekt, voor dit jaar zijn alle groepsreizen sinds vorig jaar al volgeboekt en dat geeft wel aan dat hun groepsreizen enorm populair zijn en al vroeg worden vastgelegd. 70% vd groepsreizen van 2021 zijn inmiddels ook al geboekt, dus ook daar is al niet veel plaats meer. Tijdens deze groepsreizen zijn Linda en Raffie er de hele reis zelf ook bij, begeleiden dus de hele reis vanuit NL, zijn er tijdens die week alléén maar Nederlandse en Belgische sportvissers aanwezig en krijgt iedereen 1 dag gratis een visgids aan boord, waarvan er trouwens twee de hele week aanwezig zijn voor tips, trucs en adviezen.

Dikke 23.5ft visboten in Noorwegen

Cordes Travel is tevens erg populair bij die groepen vissers die voor het eerst naar Noorwegen gaan, Linda en Raffie zorgen dat ze goed voorbereid op visreis gaan en doen er alles aan om deze groepen een geweldige vakantie te laten beleven met een paar prachtige dikke en grote vissen. Je kunt nu zelfs Penn hengels en molens huren en een hengelkoker, voor hele scherpe prijzen, op die manier hoef je zelf niet eerst alle materialen aan te schaffen en kun je alles huren van de topkwaliteit van Penn.

58cm schol voor Linda

IJsland is al vele jaren een topper in hun programma, zeker nu men een 10 daagse visreis aanbiedt met 9 volle dagen vissen én een huurauto inclusief in de prijs vh huisje om de hele week boodschappen te doen. 9 volle dagen vissen in IJsland voor de prijs van 7 dagen. Ben jij een echte kabeljauw liefhebber en wil je gewoon lekker veel en grote vissen vangen ? Dan is IJsland dé beste bestemming voor de kabeljauwvisserij. IJsland is prachtig om eens mee te maken een unieke ervaring voor de zeevissers. Voor de grote visboten heb je geen vaarbewijs nodig, dus iedereen kan in IJsland gaan vissen.

De visboot in IJsland

Wil je dus volgend jaar naar Noorwegen of IJsland, wees er dan op tijd bij en begin nu al geheel vrijblijvend met informeren en vraag een geheel vrijblijvende prijsopgaaf aan en laat je informeren of die periode die jullie graag op visreis zouden gaan, nog vrij is. Op de website van Cordes Travel kun je ook alle prijzen zien, onderaan elke pagina zie je de prijzen vermeld en kun je heel snel zien wat een visreis ongeveer zou gaan kosten. Om een idee te krijgen van de vangsten, kijk eens bij de reisverslagen en de vangstberichten, in het seizoen dagelijks een update.

Bezoek de website van Cordes Travel:  www.cordestravel.nl