Nieuwe website Baron marine

 Baron Marine heeft nieuwe website!

De kracht van veel dingen zit vaak in de eenvoud. Dat is het eerste wat ons te binnen schoot toen we de nieuwe website van Baron Marine aanklikten en bekeken op inhoud. Geen onnodige friemels en frutsels waar niemand op zit te wachten die informatie of producten zoekt,  maar een strakke en  vanzelfsprekende navigatie die snel en duidelijk brengt wat je wil weten.

Baron Marine B.V. wordt gerund door Bart Jenje en Ron van Wijk die waarschijnlijk zelf niet beseften wat voor gevolgen hun samenwerking zou krijgen,  toen ze in 2003 aan een nieuw avontuur begonnen. Dankzij hun enorme inzet, klantvriendelijkheid en kwaliteit was succes eigenlijk onvermijdelijk.  

                     
Door de vier topmerken die zij importeren en als groothandel in Nederland en België verdelen  werden zij een grote speler op het gebied boothengelsport- en watersportbenodigdheden.
Of het nu om allerlei variaties op het gebied van elektronica van het Merk Humminbird, de kwaliteitsartikelen van Scotty, RVS schroeven van Solar of de wereldbekende elektromotoren van Minn Kota gaat, Baron Marine levert het allemaal én, heel belangrijk, mét echte topservice!

Op de nieuwe site is volop informatie over al deze producten te vinden. Ook komt u Baron Marine op praktisch alle grote beurzen in Nederland en België tegen, waar ze altijd opvallen door hun prachtige uitgebreide stand,  waar u met hun grote groep Prostaffers van gedachte kunt wisselen en praktische info kunt verwachten.

Kortom Baron Marine is een dynamisch bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en waar deze nieuwe site weer een mooi voorbeeld van is. Kijk eens rustig rond wat zij ook voor u als sportvisser allemaal te bieden hebben op www.baronmarine.nl