Nieuwe producten Shimano gepresenteerd in Nunspeet

Nieuwe producten

Met de slogan “Komt dat zien!” heeft Shimano de aftrap gegeven voor het nieuwe seizoen 2005-2006. Tijdens een boeiende perspresentatie op dinsdagavond 6 september j.l. presenteerde Shimano Europe Fishing Holding B.V. in Nunspeet haar nieuwste producten en dat waren er veel kunnen we u melden.

Volgens Mike Smink, Sales Manager Benelux, konden we tijdens de presentatie in Nunspeet veel nieuwe en innovatieve producten verwachten. Tijdens de lezing van André Piters bleek dat hij geen woord te veel had gezegd, want we werden overvallen door een stortvloed aan getallen, nieuwtjes en daarbij geweldig mooie vindingen.

                       


“Mike Smink (r) had niets te veel gezegd en de nieuwe showroom in Nunspeet puilde uit van de nieuwe producten”

Hieronder een eerste indruk van een aantal belangrijke vernieuwingen/nieuwe producten, waarbij we er de komende tijd regelmatig een aantal, met uitgebreide beschrijvingen, aan zullen toevoegen. Verder werd de nieuwe catalogus gepresenteerd die vanaf nu bij uw Shimanodealer te verkrijgen valt. Shimano is 10 en 11 september a.s. uiteraard aanwezig op de Fair for Lure & Fly in Maurik (www.fairforlureenfly.nl) waar u de meeste van de nieuwe producten zelf kunt bekijken, vasthouden en beoordelen. Verder kunt u natuurlijk de laatste Shimano wetenswaardigheden altijd vinden op de: Shimano-site.

                       


“De meest opvallende nieuwe molen was de BB-X type 2 voor totale controle. Bijzonder is de combinatie van de anti-retour met een volledig controleerbare hendel en een vooraf instelbare slip”

                       


“De nieuwe Twinpower zag er gelikt uit en zal voor heel wat sportvissers weer een belangrijk maatje aan de waterkant worden”

                       


“Het aantal nieuwe hengels was overweldigend waarbij de Lesath spinning serie veelindruk maakte”

                       


“André Piters vertelt Peter Dohmen van Publishing House over de nieuwe vindingen die o.a. toegepast zijn bij de Torsa reel. Deze reel is o.a. ook zeer geschikt bij het steeds populairder wordende “zoute” vertical jigging vissen”

                       


“Ook het Tribal concept is verder doorontwikkeld en uitgebreid. Belangrijke vernieuwing is dat het materiaal nog meer “ademende” kwaliteiten heeft gekregen en er een Tribal Team is opgestart waarvan de judoka Mark Huizinga een vooraanstaand lid is geworden”

                       


“Ook de bekende Shimano reeltjes zijn verder doorontwikkeld met allerlei voor de sportvisser belangrijke vernieuwingen”

                       


“Een mooi voorbeeld is de vereenvoudigde toegankelijk van het binnenwerk. Met 1 handeling is het beschermplaatje te verwijderen en weer te sluiten.“

                       


“Ook de vernieuwde Calais A reel kreeg veel belangstelling. Frans Nestor toont hem hier aan John Huussen van Vip media”

                       


“Van dichtbij snap je al snel waarom dit een technisch hoogstandje is”

                       


“Ook de materialen voor de witvisser lagen er weer strak bij.“

                       


“Voor de vliegvisser is de compleet nieuwe Biocraft XT-LA reel ontwikkeld die inspeelt op alle recente ontwikkelingen.”

 

Meer info www.shimano.com



 

ANDEREN LAZEN OOK