Mét handtekening van Hutchchinson

Mét handtekening van Hutchchinson

Meer dan opvallend was tijdens de vorig weekend in de Zwolse IJsselhallen gehouden beurs Carp 2010 de aanwezigheid van de legendarische Rod Hutchinson. “Hutch” zoals deze sympathieke Engelsman liefkozend wordt genoemd, is een van de grondleggers van de moderne karpervisserij en wordt zowel aan de overkant van de Noordzee als bij ons beschouwd als niet minder dan een levende legende.

Hutchinson was door zijn vriend Tim Paisley uitgenodigd om op de stand van diens uitgeverij zijn nieuwste bezoek ‘Carp Along the Way’ te signeren voor de vele Nederlandse, Belgische en Duitse bewonderaars die dit boek kwamen kopen. Er stond voortdurend een rij voor de balie waarachter Hutch had plaatsgenomen en “de oude karpercoryfee” schreef zijn vingers dan ook blauw.


Hutch had plaatsgenomen en “de oude karpercoryfee” schreef zijn vingers dan ook blauw.

Nu waren natuurlijk niet alle karpervissers in de gelegenheid om naar Zwolle te komen, al waren dat er al met al wel een dikke 10.000. Ook wie Carp 2010 moest missen, heeft nu echter de kans zo’n boek te bemachtigen.

Hét Hengelsporthuis, uitgever van o.a. Dé Karperwereld, onderhoudt al vele jaren een prima relatie met de Engelse collega’s en dus was de uitgeverij uit Doetinchem in de gelegenheid om naast een voorraad boeken ook een beperkt aantal persoonlijk door Rod Hutchinson gesigneerde exemplaren van ‘Carp Along the Way’ in te kopen.

Webwinkel Lezers Voordeelclub op www.hengelsporthuis.com biedt het boek  ‘Carp Along the Way’ aan voor € 29,95 excl. verpakkings- en verzendkosten.
Let wel: slechts een beperkt aantal exemplaren is gesigneerd en daarvoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Op deze site is overigens onlangs het assortiment weer aanmerkelijk uitgebreid en zijn o.a. enkele zeer gewilde Engelstalige boeken en DVD’s opgenomen.

Check dus gauw op www.hengelsporthuis.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -