Lucky Luc op bezoek bij Havfiske.nl

Lucky Luc op bezoek bij Havfiske.nl

Al jarenlang timmert Eddy Mares, de bevlogen eigenaar van Havfiske.nl, aan de weg om de sportvissers die naar Denemarken, IJsland en Noorwegen afreizen van topmaterialen te voorzien. Had ik Eddy maar eerder ontmoet, dan lag mijn eigen schuur nu niet zo vol met soms half verroeste c.q. aangeslagen materialen. Nog steeds bruikbaar hoor, maar het ziet er niet echt meer uit en dan gaat de vangkracht natuurlijk ook achteruit.


Eddy Mares heet u van harte welkom in zijn winkel en adviseert u met passie.


Mijn vrouw Yvonne en zoon van Eddy Luuk poseren voor het grote assortiment aan Dieter Eisele pilkers. Echte topkwaliteit!

Ik had destijds beter kunnen investeren in duurzamere materialen zodat ik nu nog steeds had kunnen putten uit deze voorraad. Als ik mijn pilkers bekijk die ik destijds heb aangeschaft en die naast de diverse pilkerseries van Dieter Eisele leg, dan is het toch een beetje schrikken voor me. Maar de pilkers van Dieter Eisele hebben dan ook wel 12 (!) bewerkingen ondergaan voordat ze in de winkel liggen. Kwaliteit heeft natuurlijk zijn prijs en ook mijn portemonnee is niet altijd even goed gevuld.


Groothandel Dieter Eisele bewerkt de pilkers maar liefst twaalf keer om tot het eindproduct te komen.
 

Deze zijn voorzien van de allersterkste VMC-dreggen.

Deze Duitse groothandel gaat niet over een nacht ijs voordat ze ergens achter staan. De pilkers zijn er in diverse series voor het bevissen van diverse dieptes en iedere serie heeft zijn eigen specifieke verleidelijke actie. Ze zijn allemaal puntgaaf afgewerkt en voorzien van de allersterkste splitringen en VMC-dreggen.


Ook een topmerk als Solvkroken is ruim vertegenwoordigd.

Je moet er toch niet aan denken dat je je droomvis die je eindelijk aan de lijn hebt, verspeeld aan ondeugdelijk materiaal? Mijn persoonlijke favoriet die ik in handen heb gehad in de winkel te Nijverdal is de “Black Panter”. Een zwarte pilker die met zijn hoog reflecterend vermogen de vissen die altijd vanaf onderen aanbijten zal doen verleiden.


Allerlei zeer sterke hulpmiddelen voor het landen van grote vissen zoals de heilbotlasso, gaffen en landingsnetten.

Zelfs en juist in het donker doen deze zwarte pilkers die op kleine koolvissen lijken het zeer goed omdat de hemel waar deze tegen afsteekt altijd lichter is dan het water waar vanuit de vissen aanbijten. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen favoriet en gelukkig grijp je bij Eddy dan ook nooit mis. Dieter Eisele is een groothandel/fabrikant uit Duitsland waar Eddy als een van de weinige of waarschijnlijk wel de enige in Nederland zaken mee doet.


Eddy heeft ook al het “kleinmateriaal” wat u nodig heeft voor uw visreis.

Ze hebben een zeer uitgebreide keuze van alle materialen die je maar kunt bedenken voor de zeehengelsport en met name dus de sportvissers die naar Scandinavië vertrekken zullen hier alles vinden wat hun hartje begeert. Kijk maar eens op www.sea-fishing.de, dan ziet u wat ik bedoel. Al deze materialen kunt u via Eddy Mares verkrijgen. Sommigen zullen misschien even niet in zijn winkel of webshop www.havfiske.nl liggen, maar die zijn dan binnen zeer korte tijd voor u besteld.


Nieuwe lijn op de molen of reel nodig? Geen probleem voor Eddy en zoon Luuk heeft het ook al onder de knie.

Naast de materialen van Dieter Eisele verkoopt Eddy ook nog andere materialen van topmerken die al lang hun naam en faam hebben bewezen. Ik noem hierbij de krachtigste zeemolens ter wereld van het merk “Van Staal” .


Van Staal-molens, ongekende kwaliteit!

Ze zijn uit een stuk gefreesd en werkelijk onverwoestbaar. Vismaat Marc Van Roie die op Sørøya woont, heeft deze molens sinds 2011 in gebruik en is er zeer tevreden over. En als er een de molens kan uittesten onder de zwaarste omstandigheden, dan is dat Marc Van Roie wel.


W.F.T.- hengels in ruime sortering.

Tevens heeft Marc zijn naam verbonden aan World Fishing Tackle (kort W.F.T.). Dit is een geweldige serie boothengels die de zwaarste ontberingen kunnen weerstaan. Kijk voor info ook op de site van Marc Van Roie: www.soroya-fishing.com. Huiver van de enorme vissen die Marc daar vangt aan deze hengels!


De reishengelserie van W.F.T. in diverse gewichtsklassen is ongeëvenaard!

De reishengelserie van W.F.T. is om op te vreten en heeft voor iedere zeevisser in vele gewichtsklassen een hengel ter beschikking.


Marc van Roie vist alleen met het allerbeste materiaal!

Voor de duidelijkheid: Marc Van Roie heeft geen enkel commercieel belang bij W.F.T., maar heeft enkel zijn welbekende naam aan deze hengels verbonden omdat hij er helemaal achter staat.


Weet u nog wat u moet aanschaffen? Eddy weet het wel!

Hij laat zijn klanten die bij hem komen graag vissen met deze tophengels om ze dit te laten ervaren.


Ook voor de hele speciale aasaanbieding gaat u naar Eddy.

De merken Penn, Savage gear, Jigging master en Solvkroken behoeven eigenlijk verder geen introductie, want deze zeer innoverende grote merken  maken alleen maar zeer goede materialen om u uw vis van uw leven te laten vangen.

Webshop en Winkel te Nijverdal
De meeste sportvissers zullen Havfiske al wel kennen van zijn webshop
www.havfiske.nl, maar niet bij iedereen is bekend dat Eddy al jaren een mooie hengelsportwinkel bezit in het prachtige Nijverdal. De winkel staat vol met bovengenoemde specialistische materialen van bovengenoemde merken. Eddy woont bij de zaak tezamen met zijn vrouw Nicole en zijn twee kinderen Luuk en Thijs die hem meestal op alle beurzen vergezellen en ondersteunen bij zijn drukke bezigheden.

Met zo’n speciaal assortiment is het logisch dat de winkel niet alle dagen van de week geopend kan zijn. Binnen het seizoen is de winkel geopend op vrijdag en zaterdagmiddag. Daarnaast kunt u op afspraak altijd bij de winkel terecht. Zelfs op de meest incourante tijdstippen doet Eddy graag de winkel voor u open en biedt u ter plekke een kop koffie of iets anders aan. En dan heeft u de winkel opeens helemaal alleen tot uw beschikking.

Uit eigen ervaring kan ik u zeggen dat de winkel een bezoek meer dan waard is. Het enige nadeel van deze winkel is dat je gewoon niet meer weet wat je moet kopen en uit moet kiezen voor uw volgende Scandinavië-trip. Eddy helpt u graag uit deze verwarring! Alles wat er ligt is goed dus neem een paar vismaten mee en bezoek deze topzaak als voorbereiding op uw toekomstige Scandinavië-trip.

Eddy Mares die zelf een verwoed zeevisser is, zal u graag adviseren vanuit zijn praktijkervaring. En bedenk dat kwaliteit nu eenmaal zijn prijs heeft. Als u uw droomvis boven water heeft gehaald en dus niet verspeeld heeft zult u Eddy dankbaar zijn .


Eddy is goed bezig zodat ook mijn eigen vangsten zullen gaan toenemen in de nabije toekomst!

Winkel- en Webshopgegevens:
Havfiske.nl - Kerkstraat 41 - 7442 EB Nijverdal
Telefoon voor afspraken : 0548-612722 - e-mail:
info@havfiske.nl
Webshop: www.havfiske.nl

ANDEREN LAZEN OOK