Liveblog vanaf de EFTTEX 2015 in Warschau   Dag 3 update 2

Liveblog vanaf de EFTTEX 2015 in Warschau 

Dag 3 update 2 

De laatste dag van de EFTTEX beurs is voorbij. Het zit er weer op. Volgend jaar -in Amsterdam!- zijn weer van de partij. Hieronder de laatste noviteiten.


12:40 uur. Op bezoek bij de stand van Daiwa. Natuurlijk bekend van de molens en hengels, maar zoals velen al weten hebben ze ook schitterend kunstaas in hun assortiment.


Met de Daiwa Duck Fin Live Shad sleepten ze de award voor beste softbait binnen. Deze shad is speciaal voor snoek ontwikkeld.

Bijzonder is dat dit de eerst softbait is die met 3D printtechnieken wordt geproduceerd. Zodoende is het mogelijk om super realistische kleuren te verkrijgen.


Nogmaals de Daiwa Duck Fin Live Shads. De 3D printtechniek-varianten zijn verkrijgbaar in 15 en 20 cm.


12:44 uur. Naast nieuwe kleuren voor de Daiwa Duckfin range, komt er voor het volgende seizoen ook een 20 cm variant in de winkels te liggen.


12:47 uur. Een gevlochten lijn bestaande uit 12 vezels: de 12 serie gevlochten lijnen van Daiwa. Een soepele en gevlochten lijn met 20% meer sterkte tov een uit 8 vezels bestaande braid. Een lijn van Japanse topkwaliteit.


12:51 uur. Een nieuwe serie feederhengels voor het zware en verre werk: de Daiwa Cast'IZM Feeder. Werpgewichten tot 120-140 gram zijn geen probleem.


Einde Efttex! Een leuke beurs met leuke nieuwe producten! Volgend jaar zal het in Amsterdam plaatsvinden en zullen we zeker weer van de partij zijn! Bedankt voor het volgen!

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -