Liveblog vanaf de EFTTEX 2015 in Warschau   Dag 3 update 1

Liveblog vanaf de EFTTEX 2015 in Warschau 

Dag 3 update 1 

De laatste dag van de Efttex beurs, een dag die elke Efttex weer erg rustig is! Uiteraard zullen we echt nog wel wat noviteiten kunnen laten zien.


Gisteravond rond 11 uur Patrick Sebile in een bar dancing, apetrots op zijn kakelvers gewonnen best new product award!


10:12 uur uur. Mark Pijnappels klaar voor nieuwe updates!


10:15 uur. Gisteravond de verkiezing met best new products! Meest opmerkelijk is de Spintube Flas van het bedrijf Eumer!


10:22 uur. Een runner up award voor de Pig Shad van Strike Pro; stevig rubber en toch soepel! Gefeliciteerd Evert Oostdam van Strike Pro!


10:25 uur. Winnaar in de categorie best new soft lure: de Daiwa Duck Fin Live Shad. Check het realistische patroon op deze voorn-variant! Super langzaam binnen te vissen, met een sterke rollende actie. Verkrijgbaar in 20 (64 gr) en 15 cm (28 gr).


10:26 uur. Best new metal lure; spinnerbait van Mann's met een kristallen spinnerblad dat met verschillende lichtreflecties vis moet triggeren!


10:29 uur. Best new hard lure; de Spin Glider van Patrick Sebile. Of het een glider is, valt te betwijfelen. Toch een hele mooi bait die zelfs bij het afdalen volop blijft triggeren!


10:30 uur. Spider Wire Dura-Silk van Pure Fishing gaat er met de award voor beste braided line vandoor. Een soepele, gladde en ronde 100% Dyneema lijn.


10:32 uur. Best new luggage; de Rapala Hip Bag, volkomen in streetfishing style!


10:35 uur. Het Finse Eumer wint de publieksaward met hun Spintube Flash. Een streamer voor zowel de vliegenlat als spinhengel. Loodvrije body, een brass body zorgt voor het werpgewicht. De haak staat tijdens het binnen vissen naar boven, ideaal op plantenrijke wateren.


10:36 uur. De felbegeerde best new fixed spool reel, ditmaal gewonnen door Abu Garcia met de Revo MGX Spinning! Een en al vernuft en kwaliteit in een compacte behuizing!


11:34 uur. Stand van Rapala en Storm.


11:35 uur. De nieuwe sensatie op kunstgebied; een soort glidende pluggen, ofwel een wijd uitslaande actie die met name luie vissen over de streep trekt. De So-Run Akame van Storm!


11:36 uur. Uitgebreid Dynamite pakket met veel lekkers voor onze bevriende baarddraden.



11:38 uur. Mooie feature van dit kunstaas; semi-fixed systeem voor de haak!


11:45 uur. De nieuwe Shimano Stradic in een nieuw jasje. Een zilveren kleur in plaats van het gebruikelijke wit. Wat betreft de body, spoel en het binnenwerk zijn de laatste technologieën toegepast.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -