**KLAAR**                          WK               zout op Total Fishing

WK zout op Total Fishing

Vandaag, woensdag 29 oktober vertrekt het senioren heren zoutwater team van de NVVS naar Portugal voor het WK Surf Casting 2003. Dit W.K zal vervist worden op de stranden van Troia, zuidelijk van Setubal en Lisabon. De wedstrijden beginnen op maandag 3 november met een oefen wedstrijd, gevolgd door 4 officiele wedstrijddagen. Op Vrijdagavond moet dan de nieuwe Wereldkampioen Surf Casting individueel bekend zijn, alsmede het winnende land. Voor Nederlands zullen er zowel bij de senioren heren als bij de dames een team uitgezonden worden. De teams zijn vooral uit op een goede klassering als land en zullen de individuele klasseringen op een tweede plaats komen.

De dagen vooraf zal het heren team besteden aan traininigen andere voorbereidingen. Het dames team onder leiding van bondscoach Hans Willemse zal zaterdag 1 november afreizen naar Portugal. Het NVVS heren team wordt ondersteund door ULTIMATE hengelsport, terwijl het dames team door ARCA-BIFA gesponsord wordt. Total Fishing zal u proberen regelmatig op de hoogte te houden van de resultaten van de teams en wenst alle deelnemers heel veel succes!!

                       


“Voor het heren team heeft bondscoach Frank van Schilt de volgende heren geselecteerd: Kees Westdorp (Shakespeare), Ludo Pals, Frank Dekker (Shakespeare), Sjaak Verburg (Shimano), André Piters (Shimano / VMC)”

 

 


ANDEREN LAZEN OOK