**KLAAR**              WK-SPECIAL

WK-SPECIAL

Vanaf vandaag, tot aan de allesbeslissende finale komend weekend, kunt u alles over de Nederlandse en Belgische ploegen volgen in een WK special over dit geweldige gebeuren in het Belgische Willebroek.

Iedere dag de laatste nieuwtjes, uitslagen en ontwikkelingen betreffende dit Wereldkampioenschap zoetwaterhengelen in Belgie!! Deze live-rapportage direct vanaf het front is een initiatief van Total Fishing in samenwerking met Grauvell.

Klik op de foto en u wordt direct doorgelinkt naar het dagelijkse ooggetuigenverslag van Ron Steyvers die de verrichtingen van de Nederlandse equipe en hun collega’s op de voet volgt:

               

 

Aanvullende Informatie van de NVVS:

WK Zoetwaterhengelen landen/individueel

Datum:
zaterdag 4 september 2004

Lokatie:
Roeibaan Willebroek, België

Informatie:
De Nederlandse ploeg, gesponsord door Ultimate en Mondial-F, wordt gevormd door Dieter Friederichs, Eddy v.d. Hoogen, Harry Kleyn, Martin te Pest, Ton Post en André Schipper. De NVVS-coaches John Lubbers,Ad Toten en Willem Raven zullen hen technisch bijstaan. Publiek is van harte welkom om onze toppers aan te moedigen. De roeibaan treft u aan bij Willebroek tussen Antwerpen en Brussel vlakbij de E12. Het WK vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 september. De trainingen (op 30/8 t/m 3/9) vinden plaats van maandag t/m donderdag van 10.30-13.30 en 15.00-18.00 uur, terwijl op vrijdag één training van 10.30-13.30 is gepland. De wedstrijden vinden plaats op zaterdag en zondag van 10.30-13.30 uur (aanvang voorbereidingstijd 08.30 uur), terwijl op zaterdag om 16.00 uur en op zondag om 15.30 uur de resultaten bekend wordeng gemaakt. Aan het parcours is ruimte voor 5 deelnemers per land. Er worden 39 landen verwacht.

 

         


ANDEREN LAZEN OOK