**KLAAR**              Team               en visser van het jaar 2006.

Team en visser van het jaar 2006.

De meeste vissers kennen ondertussen www.rondomdedelta.nl die wordt gerund door Corné Marijnissen en Dennis Kusters. Vanaf 1 januari 2006 beginnen zij met het organiseren van het “Team en visser van het jaar”. Hetzelfde als bij wedstrijdvissen.nl gebeurd maar dan voor het zoute. Zij hebben gekozen voor 8 bestaande wedstrijden die verdeeld zijn over het gehele land. Van de 8 wedstrijden tellen de beste 6 voor het eind klassement.

”Van de 8 wedstrijden tellen er 6 voor het eind klassement”

Nieuw is tevens de mogelijkheid om de titel te winnen van “De beste dame en jeugd visser van het jaar”. Om in aanmerking te komen voor het klassement tellen alleen de 10 beste vissers, dus dat wil zeggen dat nummer 1, 100 punten krijgt, de nummer 9 krijgt er 90 en zo loopt het naar beneden. Zo is het dus ook bij het team, dame en jeugd visser. Natuurlijk houdt men een uitgebreid klassement bij, want iedereen kan wel eens een slechte wedstrijd hebben of net een goede.

De eerste 3 korpsen hebben prijs, maar het eerste korps krijgt natuurlijk iets speciaals. Natuurlijk krijgt elk korps een aandenken. Bij de andere categorieën hebben de eerste drie individuele prijs, natuurlijk ook een mooi aandenken, maar ook een mooie prijs.

Voor mee te doen aan dit evenement hoef je je niet aan te melden, want de uitslagen komen automatisch binnen via de betreffende organisatie. Wel is het noodzaak als wanneer je wilt meedingen naar de titel “Team van het Jaar”, dat je zoveel mogelijk met 5 de zelfde vissers vist. Natuurlijk is alle informatie terug te vinden op de website Rondom de delta evenals de uitslagen van de wedstrijden die meetellen.

Hieronder staan de wedstrijden die meetellen voor het klassement. Ook zal er in het blad Zeehengelsport een banner van “Rondom de delta” komen te staan bij de wedstrijden die meetellen.

29 jan.’06: SVV De Slufter Shakespeare Beach Caster Cup. 9 april ’06: HSV De Snoek Handy Fish Trofee. 17 april ’06: HSV De Edelkarper. 13 mei ’06: P&S Beetwestland trofee. 10 juni ’06: HSV Oosterschelde Zierikzee. Steiloore trofee. 23 sept. ’06: HSV Westkapelle. 18 nov. ’06: HSV De Snoek Sinterklaaswedstrijd. 23 dec.’06: HSV Ter Heijde aan Zee.

 

ANDEREN LAZEN OOK