**KLAAR**                                  Sportvissersdroom komt uit!

Wedstrijden witvis wedstrijdkalender

Team van Hengelsportreus kampioen Federatie Veluwezoom

Het team van de Hengelsportreus, met als belangrijkste sponsors Maver en Sensas is 23 juni j.l. kampioen geworden van de Federatie Veluwezoom.
Het team onder aanvoering van captain Jan van de Kamp wist onder moeilijke omstandigheden de concurrentie achter zich te laten. Met slecht 17 punten werd het kampioenschap binnengehaald.

Naast de overwinning van het korps waren er individueel ook nog enkele successen. Een tweede plaats voor Martin te Pest en een fraaie derde plaats voor Freddy van de Kamp. Individueel kampioen werd Robby Michiels. Op het N.K. individueel zal het team van de Hengelsportreus naast de reeds geplaatste Henk de Reus en Martin te Pest vertegenwoordigd zijn met Jeroen Peters, Richard Looyschelder, Gerard van de Berg en Freddy van de Kamp

                       


Knappe prestatie van Hengelsportreusteam


Sportvissersdroom komt uit!

Zeewolde, de mooiste visdag uit zijn leven overkwam Cees Bruining uit Baarn op 16 juni j.l.Cees was één van de deelnemers aan de Flevocup te Zeewolde, een wedstrijd die volop in het teken staat van gezelligheid maar waar toch ook serieus gestreden wordt om de vele mooie prijzen. Afsluitend is er altijd een spectaculair goede BBQ die de prijsuitreiking opluistert.
Dit jaar was er een individueel en team klassement.

                       

Bij de teams kon een deelnemer niet onder zijn verplichtingen die vaderdag met zich meebrengt uit en dus moest er worden gezocht naar een vervanger. Cees Bruining werd de man die het Fijn team uit de brand hielp!
Uiteindelijk viste Cees zo goed dat het team er in slaagde de wedstrijd te winnen en samen met de heren Fijn en Mulder ging Cees met de trofee aan de haal. Terecht was Cees zeer in zijn nopjes met het behaalde resultaat.




 

 


ANDEREN LAZEN OOK