**KLAAR**              SHIMANO               RAPALA MASTERS 2006

SHIMANO RAPALA MASTERS 2006

                       

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer de Shimano Rapala Masters georganiseerd op het Meer van Skanderborg in Denemarken. Deze 2-daagse botenwedstrijd voor koppels zal dit jaar plaatsvinden van 16 t/m 20 november.

Hoofdprijs
De hoofdprijs is dit keer een geheel verzorgde 3-daagse ‘’Little big game’’-trip naar de Canarische Eilanden! Uiteraard zijn er nog meer mooie Shimano en Rapala prijzen te winnen.

Reglement
De wedstrijd wordt opnieuw gevist volgens het Shimano Rapala Masters reglement waar de unieke “1 of 3 kinds” regel toe behoort. Dit houdt in dat de deelnemers minimaal 1 vis van de soorten snoek, snoekbaars en baars moeten vangen om kans te maken op een goede klassering.

Inschrijven
Er kunnen slechts 30 boten à 2 personen deelnemen dus schrijf u snel in:

Tel. 0341 272233 (werkdagen van 08.00-17.00 uur) E-mail: sehfish@shimano-eu.com.

De inschrijving sluit 31 juli 2006.

Het inschrijfgeld bedraagt € 295,- p.p. Hierbij is inbegrepen: 4 overnachtingen in Danhostel Skanderborg op basis van logies/ontbijt, 3x een lunchpakket, een afscheidsdiner, de benodigde vergunningen en een Rapala pluggen assortiment t.w.v. € 65,-.

De inschrijfkosten dienen voldaan te worden binnen 2 weken na aanmelding op rekeningnummer 35.62.20.613 (Rabobank te Nunspeet), t.n.v. Shimano Europe Fishing Holding o.v.v. Shimano Rapala Masters en het inschrijfnummer.

Bezoek onze Nederlandse website via www.shimano.com voor meer informatie.

                       


 

ANDEREN LAZEN OOK