**KLAAR** Mooie wedstrijd op de Vlietlanden wedstrijdkalender

Mooie wedstrijd op de Vlietlanden wedstrijdkalender

Afgelopen zondag, 2 september, werd in het kader van het NKS de wedstrijd gevist op de Vlietlanden bij Leiden en werd georganiseerd door Hengelsportzaak Mid Life uit diezelfde plaats.

                       


“De hoofdscheidsrechter geeft het startsein….”


Een mooi wedstrijdwater met een zeer grillig bodemverloop en een goed snoekbaarsbestand. Er werd redelijk goed gevangen, waaronder een aantal mooie zeventigers. In totaal werd er door de bemanningen van 45 deelnemende boten, 74 maatse snoekbaarzen gevangen. Dhr. Overeem van de tandem Overeem-Blom wist de grootste snoekbaars in de boot te krijgen met een lengte van 81 cm.

                       


“Dhr Overeem van de tandem Blom-Overeem ving de grootste snoekbaars”


Er werden veel ondermaatse vissen gevangen, vooral met kunstaas. Het typische was echter dat de grootste wel weer met een shadje gevangen werd. 1e Bootwinnaar werd het koppel Moorsel-Muller, direct gevolgd door het duo Lucas-Bruul die voorzichtig beginnen te lonken naar het winnen van de Yamahacup.

                       


“Het winnende koppel Moorsel-Muller”


Het weer zat de deelnemers goed mee en er was goed te vissen ondanks een behoorlijk windje. Na afloop begon het eigenlijk pas goed te regenen. Na de teleurstelling van het annuleren van de wedstrijd op het Haringvliet was dit weer een wedstrijd waar weer met plezier kon worden gevist. De volgende wedstrijd is op zondag 16 september op het IJ en wordt georganiseerd door Peeters Hengelsport. Meer info: 035-6565454.

 

 

ANDEREN LAZEN OOK