**KLAAR**                          Kees               Westdorp op WK afgevoerd

Kees Westdorp op WK afgevoerd

4 november 2003
Bij de eerste officiële training van het WKsurf casting in PortugalisKees Westdorp met een flinke snee in zijn pink afgevoerd naar het ziekenhuis.Kees liep zijn verwonding op door het gebruik van een Portugese hengelsteun dieniet goed was afgewerkt. Het gevolg was dat Kees deofficiëletraining wel kon vergeten en keerde terug met een viertal hechtingen. Vandaag(4 november)zal Kees wel van start gaan voor de eerste wedstrijddag.

Voor wat betreft vangsten viel het allemaal nogal tegen. Vooral Schotland heeft het goed gedaan en voor zover bekend om 16h00 waren in dit team 4 personen met vis waarvan de beste Schot 7 vissen ter wegen heeft mogen brengen. Voor de Nederlanders was het allemaal wat teleurstellend. Alleen André Piters kon nog twee kleine pietermannen ter weging aanbieden, echter de anderen moesten verstek laten gaan. Een volledige uitslag is er nog niet te geven i.v.mm. de deadline van het aanleveren van tekst voor deze website. Morgen zal daar verandering in komen en zal steeds de uitslag van de Nederlanders en Belgen op TotalFishing te bezichtigen zijn.

Het strand dat vandaag voor de training gebruikt is zal niet meer voorkomen op de komende wedstrijddagen. De organisatie bij de wedstrijden is perfect verzorgd en de deelnemers werden zelfs met tractor en wagen naar hun plaatsen gebracht.

                       

                       

 

 


ANDEREN LAZEN OOK